GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυνατές φωτογραφίες από ψυχιατρική κλινική στο Πακιστάν

Στις εγκαταστάσεις της μονάδας των 1400 κλινών του Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Punjab, στη Λαχόρη του Πακιστάν,  η φωτογράφος Marylise Vi...


Στις εγκαταστάσεις της μονάδας των 1400 κλινών του Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Punjab, στη Λαχόρη του Πακιστάν,  η φωτογράφος Marylise Vigneau, αναφέρει ότι ακούγονται τραγούδια Bollywood και θρησκευτικές μελωδίες. Εδώ, ήρθε αντιμέτωπη με μια σειρά από δυνατά συναισθήματα, αλλά "αγκάλιασε" και στιγμές ευγένειας και χαράς. Κατά τις επισκέψεις της, για πάνω από τρία χρόνια, οι τρόφιμοι έπαιζαν με σαπουνόφουσκες αλλά άκουσε μέχρι και έναν μεγαλύτερο άντρα, να απαγγέλλει John Keats στα αγγλικά.
Η καθημερινότητα στη Λαχόρη, παραδέχεται η ίδια, μπορεί να είναι οδυνηρή για τα άτομα με ψυχικές ασθένειες. Οι συμπεριφορικές ιδιορρυθμίες αντιμετωπίζονται με επιφύλαξη και δυσπιστία, και οι ευάλωτες ψυχές προσελκύουν ελάχιστο οίκτο.
Εκείνοι που πάσχουν από ψυχιατρικές παθήσεις συχνά οδηγούνται σε θεραπευτές πίστης, αντί να λαμβάνουν ιατρική φροντίδα, και η διάγνωση των ατόμων γενικά θεωρείται βάρος για τις οικογένειές τους. Μέσα στο νοσοκομείο, ωστόσο, η Vigneau βρήκε ενσυναίσθηση και γενναιοδωρία, στους ασθενείς, χρόνιους και μη, από τους γιατρούς τους, οι οποίοι παρείχαν πολύτιμη φροντίδα και φαρμακευτική αγωγή.
Η σειρά της, τιτλοφορείται "On the Other Hand, Lahore Mental Institute".




 










Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση