GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κοινότητα των φετιχιστών που μεταμορφώνονται σε... γυναικείες κούκλες

Αν γκουγκλάρετε λέξεις όπως sex dolls και φετίχ, σίγουρα θα βρεθείτε μπροστά από μια πληθώρα και μοναδικών ιστοσελίδων. Αυτό συνέβη κ...


Αν γκουγκλάρετε λέξεις όπως sex dolls και φετίχ, σίγουρα θα βρεθείτε μπροστά από μια πληθώρα και μοναδικών ιστοσελίδων. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Daniel Handal, όταν εργαζόταν για ένα πρότζεκτ σχετικά με τις ρεαλιστικές "κούκλες του σεξ". Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο φωτογράφος γνώρισε τη συνάδελφό του Elena Dorfman, η οποία όχι μόνο ασχολούνταν με ένα παρόμοιο θέμα, αλλά είχε εκδώσει και σχετικό βιβλίο. 

Τότε ήταν που ο Handal αποφάσισε να ασχοληθεί εκτενέστερα με το "θέμα" και στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε μπροστά από μια κοινότητα αποτελούμενη (κυρίως) από άντρες, που είχαν ως φετίχ να φορούν μάσκες από λάτεξ και να μεταμορφώνονται σε... ζωντανές κούκλες. Ο φωτογράφος δηλώνει ότι αυτό που τον ιντριγκάρει αναφορικά με το συγκεκριμένο φετίχ, είναι ότι "δημιουργεί μια σειρά από alter egos και υποτιθέμενους φανταστικούς χαρακτήρες...". Ο ίδιος συμπληρώνει ότι "όταν είδα τη πρώτη φωτογραφία ενός "μασκοφόρου", θυμήθηκα το συναίσθημα που ήταν σαν να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα". 

Το μεγαλύτερο μέρος του πρότζεκτ, προέρχεται από το ετήσιο Rubber Doll World Rendezvous, ένα είδος συνεδρίου του είδους. Πάντως, όπως εξομολογείται, προκειμένου να δημιουργήσει τη σειρά του και να καταγράψει τα μέλη της κοινότητας, έπρεπε να "μεταμφιεστεί" και εκείνος. "Αυτό με δυσκόλεψε αρκετά. Έπρεπε να κοιτάω το φακό, μέσα από τη μικρή τρύπα της μάσκας μου... Ένας αρκετά συναρπαστικός τρόπος να βγάζεις φωτογραφίες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση