GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κατηγορηματική διάψευση" από την Αγγ. Χονδροματίδου. Τι απαντά για το υπ. Τουρισμού και την Κουντουρά...

Από την κ. Αγγελική Χονδροματίδου λάβαμε το ακόλουθο e-mail με τον τίτλο: "ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ".  Και γράφε...

Από την κ. Αγγελική Χονδροματίδου λάβαμε το ακόλουθο e-mail με τον τίτλο: "ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ". 
Και γράφει τα εξής:

"Κύριοι,
Σε συνέχεια της ανάρτησής στην ιστοσελίδα σας με ημερομηνία 15/4/2016 και οπουδήποτε αλλού έχει τυχόν αναρτηθεί, σας επισημαίνω ότι πράγματι σήμερα είμαι ως μετακλητή Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της Αν. Υπουργου Τουρισμού και μέλος στο Δ.Σ. του ΕΟΤ σε άμισθη θέση, μετέχωντας ενεργά με την εμπειρία μου στη προσπάθεια ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.
Είμαι επαγγελματίας, με 25 χρόνια προϋπηρεσία σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες. Το πτυχίο Bachelor που έχω δεν όφειλα να το αναγνωρίσω από το ΔΙΚΑΤΣΑ διότι ουδέποτε επεδίωξα θέση στο Δημόσιο τομέα. Ειμαι αυτοδημιούργητη και σκληρά εργαζόμενη και βεβαίως συμμετείχα σε εταιρείες από τις οποίες όμως έχω αποχωρήσει.
Είμαι υπερήφανη που έχω ενεργή συμμετοχή στον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό ΑΝΑΣΑ που επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο και σώζει ανθρώπινες ζωές.
Η παρουσίαση όμως των πραγματικών αυτών γεγονότων γίνεται από το δημοσίευμα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αλλοιώνει την πραγματικότητα και να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις, που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου και πλήττουν και την υπόληψη της Αν. Υπουργού Τουρισμού.
Επιπλέον η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, και σε καμία περίπτωση δεν είναι επιλήψιμο ότι είμαι πρώην σύζυγος πολιτικού.
Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω δημοσίευμα στο σύνολό του είναι απολύτως αναληθές, ανακριβές και συνιστά καταφανή συκοφαντική δυσφήμιση.
Τυχόν ισχυρισμός σας, ότι πρόκειται για αναδημοσίευση ή ανακύκλωση ειδήσεων από άλλα μέσα, ουδόλως σας απαλλάσσει από την ανωτέρω ευθύνη σας.
Παρακαλώ όπως αποσύρετε άμεσα την συγκεκριμένη ανάρτηση και προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.
Αγγελική Χονδροματίδου". 
--------------------------------------

Προφανώς η κ. Χονδροματίδου θα πρέπει να διαβάσει πάλι με προσοχή το συγκεκριμένο κείμενο που υπάρχει στο Press-Gr υπό τον τίτλο "Τι συνδέει την Κουντουρά με την πρώην σύζυγο Χρυσοχοΐδη..." και να μην το ταυτίζει με άλλο "οπουδήποτε αλλού έχει τυχόν αναρτηθεί".

Διαβάζοντας το πάλι, θα δει ότι δεν περιέχονται και δεν υιοθετούνται προσβλητικές, ανακριβείς ή συκοφαντικές διατυπώσεις. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Αντιθέτως με βάση ορισμένα πραγματικά γεγονότα, τα οποία ούτε η ίδια αμφισβητεί, και "για να μην δίνονται λαβές για σχόλια", όπως σημειώνουμε, αναφέρεται η ανάγκη διευκρινήσεων. Πώς λοιπόν οδηγείται στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα -και όχι άλλα- "στο σύνολό του είναι απολύτως αναληθές, ανακριβές και συνιστά καταφανή συκοφαντική δυσφήμιση;" Θεωρεί ότι τα καλοπροαίρετα ερωτήματα, από τη στιγμή που κατέχει δημόσιο αξίωμα και αφορούν το δημόσιο ρόλο της και επ' ουδενί την προσωπική της ζωή, την συκοφαντούν; Επειδή δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση, αν μας το εξηγήσει, να ζητήσουμε συγγνώμη. Και αν μας εξηγήσει, η "αποκατάσταση της αλήθειας" σε τι ακριβώς συνίσταται -και όχι κατά μια νομικίστικη έννοια, που δεν συνάδει με την ελευθερία του λόγου- ευχαρίστως να την κάνουμε.

Επίσης, γιατί εκλαμβάνει ως επιλήψιμη την αναφορά στο ότι είναι πρώην σύζυγος του Μιχ. Χρυσοχοΐδη; Πολύ περισσότερο όταν ο πρώην υπουργός έχει αποκτήσει ευρύτερο κύρος, αναγνωρισμένο από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους και πρόσφατα μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης τον πρότεινε ως κοινής αποδοχής υπερυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μεγαλύτερη αναγνώριση για έναν πολιτικό σε μια τέτοια εποχή υπάρχει; Εμείς λέμε ευθαρσώς ότι είναι μια πολύ μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή κάθε αναφορά στο όνομα Χρυσοχοΐδη αυτή την εποχή. Το γεγονός μάλιστα ότι η κ. Κουντουρά που είναι στέλεχος των ΑΝΕΛ, δεν επηρεάζεται αρνητικά από αυτή την πρώην συγγενική σχέση, δείχνει ακόμη πιο έντονα ότι κάθε άλλο παρά επιλήψιμη είναι η σύνδεση με το όνομα του κ. Χρυσοχοΐδη.

Ούτε αμφισβητήσαμε ότι η κ. Χονδροματίδου υπήρξε "αυτοδημιούργητη και σκληρά εργαζόμενη" ακόμη και την περίοδο του γάμου της με τον κ. Χρυσοχοΐδη ο οποίος δεν ήταν πια ήταν ένας από τους ισχυρούς υπουργούς και ακόμη πιο πανίσχυρος ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επί Κώστα Σημίτη.

Τέλος, τι εννοεί ότι "...πλήττουν και την υπόληψη της Αν. Υπουργού Τουρισμού"; Ομιλεί εξ ονόματός της; Δεν έχει Γραφείο Τύπου το υπουργείο; Η κ. Κουντουρά, άνθρωπος της επικοινωνίας έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου και η ίδια, έχει αποδείξει ότι αντέχει την κριτική και τις δυσκολίες της ζωής και ουδέποτε κανείς την μέμφθηκε όταν για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, ζητούσε βοήθεια και στήριξη από πολιτικούς άλλων χώρων.
Αν επί του προκειμένου η αναπληρωτής υπουργός έχει να πει κάτι, ας το πει λοιπόν η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση