GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πρωθυπουργού στην Ισλανδία - ΦΩΤΟ

Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ρέικιαβικ, ζητώντας την παραίτηση του Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον, έπειτα από τις αποκαλ...


Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ρέικιαβικ, ζητώντας την παραίτηση του Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον, έπειτα από τις αποκαλύψεις των "Panama Papers".
Με συνθήματα όπως «πρωθυπουργέ παραιτήσου» και κρατώντας πλακάτ στα οποία αναγραφόταν «πώς να κρύψεις ένα εκατομμύριο», χιλιάδες Ισλανδοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πρωθυπουργού, ύστερα από την διάρρευση ότι ο ίδιος και η σύζυγός του χρησιμοποίησαν εταιρεία offshore στις Παρθένες Νήσους για να κρύψουν εκατομμύρια σε ομόλογα, τη στιγμή που το τραπεζικό σύστημα της χώρας κατέρρεε και απαιτήθηκε πρόγραμμα διάσωσης.
Ο Γκουνλάουγκσον αρνείται να παραιτηθεί και ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει κάτι κακό. «Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου πάντα πληρώνουμε τους φόρους», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση