GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς :Την απογείωση ακόμα την περιμένουμε!

Ο  Αντώνης Σαμαράς, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις με δηλώσεις του από την Πύλο όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα, επικρίνοντας τ...

Ο  Αντώνης Σαμαράς, σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις με δηλώσεις του από την Πύλο όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την μέχρι τώρα πορεία της.
Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε τα έργα που πραγματοποιούνται στο Κάστρο και στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης, δήλωσε ερωτώμενος για την πορεία της χώρας:
«Υπάρχουν διάφορα περίεργα φρένα, που δεν μας αφήνουν ν' απογειωθούμε. Είχαν πει κάποτε ότι θα έρθει το Πάσχα και η απογείωση, αν θυμάστε. Την απογείωση ακόμα την περιμένουμε. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτές τις υποσχέσεις όταν δεν τηρείς τα βασικά που πρέπει να τηρήσεις, που είναι πρώτα απ' όλα ν' αγαπάς την ανάπτυξη. Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη».

7 σχόλια

  1. Skripta manent.

    Με 330 λέξεις ο Σαμαράς ντρόπιασε 800.000 Νεοδημοκράτες

    «Υποταγή Σαμαρά στους νταβατζήδες της Τρόικας και των Γερμανών» χαρακτηρίζουν τα blogs την επιστολή Σαμαρά με την οποία επιχειρεί ιστορική κωλοτούμπα από τη θέση του ότι δεν θα υπογράψει για την 6η δόση. Την οποία τώρα βλέπει ότι δεν....
    μπορεί να αποφύγει.

    Διαβάστε την επιστολή Σαμαρά στους Ευρωπαίους:

    1.* «Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.
    2.* Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει τον νέο Πρωθυπουργό.

    3.* Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

    4* Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους.

    5.* Επίσης, υποστηρίζει εργαλεία που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.


    6.* Βάσει των στοιχείων από τη μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος.

    7.* Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!

    8.* Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα.

    9.* Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί.

    10* Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής, οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.


    11. * Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

    12.*Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.

    Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

    Με εκτίμηση,

    Αντώνης Κ. Σαμαράς

    Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»


    ΥΓ: Υπάρχει Έλληνας που δεν ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ..ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    Το παραμύθι περί φουσκωμένου ελλείμματος το 2009 τελειώνει με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    Τι να γράψεις, τι να θυμηθείς και τι να πρωτοδιαλέξεις από το πλήθος των υποσχέσεων, των συκοφαντιών και των εγκλημάτων της αντιπολίτευσης Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσίπρα,
    Πρόδωσαν, αποστάτησαν ‘’έχυσαν’’ αίμα και πότισαν το λαό με δάκρυ, οργή και παραμύθια οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία σήμερα όπως και οι Σαμαράδες του χθές.

    Αδίστακτοι, σκλάβοι της εξουσίας και της ιδιοτέλειας, ’’έδωσαν’’ τα πάντα στους κατακτητές και πρόδωσαν πατρίδα, ιερά και όσια, σαν άλλοι συνεργάτες ξένων βαρβάρων εχθρών τούτου του λαού και του τόπου.

    Στο τέλος, και αφού ΄΄εβαψαν’’ τα χέρια τους στο αίμα των 5.000 που αυτοκτόνησαν, αφού συκοφάντησαν και κατέστρεψαν ότι είχε απομείνει και ότι προσπαθούσε να διορθώσει η κυβέρνηση Παπανδρέου, σήμερα δειλοί και ‘’διάσημοι’’ πολιτικοί απατεώνες, ‘’περνούν’’ από τη βουλή ΝΥΧΤΑ τα νομοσχέδια που αποδεικνύουν πόσο προδότες , εγκληματίες και αδίστακτοι πράκτορες, έχουν γίνει μέχρι να ‘’εξοφλήσουν’’ τα γραμμάτια της προδοσίας και του αίματος.

    Ο Λαός, σήμερα, μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει για τη λύση και τον πολιτικό που μπορεί να δικαιώσει τις ελπίδες του.
    Από το επίσημο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016
    (…) Η οικονομική προσαρμογή της περιόδου 2010-2014 είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη δημοσιονομικών στόχων του προγράμματος, δηλαδή της μείωσης του ελλείμματος και της ισοσκέλισης του πρωτογενούς ισοζυγίου της Γενικής Κυβέρνησης, και της διόρθωσης του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Το έλλειμμα της Κυβέρνησης μειώθηκε από 15,2% του ΑΕΠ το 2009 στο 3,5% του ΑΕΠ το 2014,
    ------------------------------------------------------------------------------------
    ενώ επιτεύχθηκε και οριακό πρωτογενές πλεόνασμα το 2014…

    *Δεν ξέρω πόσοι το θυμούνται πια αλλά υπήρξε κάποτε μια εποχή που Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες προσπαθούσαν από κοινού να μας πείσουν ότι η χώρα έφτασε στο πρώτο Μνημόνιο απλώς επειδή το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε το έλλειμμα του 2009.

    *Η Νέα Δημοκρατία ήπιε πρώτη το πικρό ποτήρι και έτσι όλοι οι προϋπολογισμοί της εποχής Σαμαρά αναγνωρίζουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν υπήρξε η παραμικρή αλλοίωση κι ότι η ζημιά της πενταετίας Καραμανλή ήταν ανυπολόγιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
    ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ.

    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 2014 Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΥΠΑ !
    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 4ο ΚΑΒΑ!

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΚΟΥΡΕΨΕ ΧΡΕΟΣ. ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!

    ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Σύριζα και οι ΑΝΕΛ καταστρέφουν την χώρα ο Σαμαράς την έσωσε!

    Ο Σαμαράς επέδειξε στην θητεία μου και όχι μόνο ότι είναι μεγάλος ηγέτης!

    Αυτοί που τον κατηγορούν ξέρουν ότι κάνουν λάθος!

    Στο συνέδριο της ΝΔ αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα.

    Ζ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.....

    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΝΔ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΠΕΤΑΞΗ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 9 ΜΑΙΟΥ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΡΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΓΙΑΤΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ!

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάπως έτσι εκκολάφτηκε το αβγό του φιδιού....

    Ο φασισμός αναβιώνει επικίνδυνα: αν το παράδειγμα της Αυστρίας δεν εγείρει τα ανακλαστικά του homo europeus, οι ρεβανσιστικές πολιτικές της διαρκούς λιτότητας είναι περίπου βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε νέες τραγωδίες...

    Στον παγκοσμιοποιημένο καπιταλισμό, οι νέοι ημιπαράφρονες ενδέχεται να προκύψουν από την αντίπερα του Ατλαντικού, την ώρα που η Ευρώπη θα στερείται αντιπαραδείγματος...

    Η πολυδιασπασμένη αριστερά αδυνατεί ΠΙΑ να αποτελέσει ανάχωμα, τα δε "από τα κάτω" κινήματα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ παρά αναιμικές αντι-δράσεις στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού....

    Η Ευρώπη μοιάζει να εκδικείται τους αδύναμους, παντού στα εδάφη της...
    Τα νομοσχέδιο για τα εργασιακά στη Γαλλία, τα προβλήματα στη Μεγάλη Βρετανία ή το πολιτικό αδιέξοδο στην Ισπανία καταδεικνύουν το μέγεθος της νόσου....

    Δεν μπορούμε να ζητάμε από την Ελλάδα να λάβει πρόσθετα μέτρα.... Αυτό σημαίνει ότι κάποια "γεράκια" θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα.....

    Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτόν τον εκβιασμό.... Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο για την Ευρώπη λέει ανοιχτά πια και ο Τζιάνι Πιτέλα, επικεφαλής της πολιτικής ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, μοιάζει να κατανοεί το πρόβλημα.... Όμως, το ζήτημα είναι εάν εκείνοι που εκπροσωπεί επιθυμούν να παρέμβουν, ώστε το σκότος να διαρραγεί, ή να παραμείνουν αθύρματα των ιδεοληπτικών του κεφαλαίου....

    Αλλά εάν όντως η βία είναι η μαμή της ιστορίας, η κοντινή μας επόμενη σελίδα προδιαγράφεται εξίσου αιματηρή με την προηγούμενη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου....Είναι σίγουρο ότι νεοφιλελευθεροι ΤΥΠΟΥ Μητσοτάκη--Σαμαρά--Αδωνι--Βενιζέλου--Λομβέρδου-- Βορίδη-- Θεοχάρη--Θεοδωράκη κ.λοιποι...

    Δεν επιθυμούν καμιά Ελληνική ανάπτυξη, ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ξένους μεγάλο επενδύτες== μονοπωλιακές πολυεθνικές ,χωρίς εργασιακά διακαιώματα, χωρίς σφαλίστηκες εισφορές χωρίς σύνταξης , ΘΕΛΟΥΝ τον άνθρωπο μέχρι να μπορεί να εργάζεται και να βάζει γκολ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ σαν τον ποδοσφαιριστή που είναι ΚΑΛΟΣ μέχρι που παίζει δηλαδή μέχρι τα 35-άντε 40 χρόνια του..ΜΕΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΆΞΟΥΝ ΑΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΒΓΆΛΕΙ ....Αν δεν έχει!!!!! (ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΈΤΡΩΓΕ ΌΤΑΝ ΤΑ ΈΒΓΑΖΕ ΘΑ ΤΟΥ ΛΈΝΕ).. και θα τον βρίζουν κιολας...ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕΤΟ ΛΊΓΟ ... Αυτό είναι ο νεοφιλελευθεροισμος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση