GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έργο στην Τσακώνα και ο κ. Τατούλης...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ Η κοινωνία της Πελοποννήσου επιβάλλεται να γνωρίζει τα αληθινά γεγονότα που συνθέτο...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ

Η κοινωνία της Πελοποννήσου επιβάλλεται να γνωρίζει τα αληθινά γεγονότα που συνθέτουν την πολιτική και αυτοδιοικητική σκηνή και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει οι επιτήδειοι να ψευδολογούν , να επαίρονται για κάτι το οποίο δεν τους ανήκει και να εξακολουθούν να ψαρεύουν σε θολά νερά.

Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο έγινε μια ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης της τοπικής μας κοινωνίας κατά την προσφιλή τακτική της Περιφερειακής Αρχής στην προσπάθεια της να οικειοποιείται έργα και χρηματοδοτήσεις οι οποίες δεν της ανήκουν.

Οφείλουν να γνωρίζουν οι πολίτες αυτού του τόπου ότι για το πολύπαθο έργο του δρόμου Τσακώνας - Παραδείσια καθώς και για το θαύμα της Μηχανικής την γέφυρα της Τσακώνας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν διέθεσε από τους πόρους της ούτε ένα Ευρώ.

Οφείλουν να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι όταν «στέρεψαν» οι Εθνικοί πόροι η αποπεράτωση πραγματοποιήθηκε με ένταξη στο ΕΣΠΑ το έτος 2011 και χρηματοδοτήθηκε με το ποσόν των 58 εκατομμυρίων Ευρώ, εκ των οποίων τα 22,50 εκατομμύρια διετέθησαν για την κατασκευή της Γέφυρας. Και επειδή τότε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το πρόγραμμα ΠΕΠ , ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο συμφωνήθηκε τα 50 εκατομμύρια εκ των συνολικών 58 να δοθούν στο έργο μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και έτσι έγινε!

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και έτσι έχει η ροή της χρηματοδότησης ώστε να σταματήσει η « ανέμελη» Περιφερειακή Αρχή να κομπορρημονεί και να επιχειρεί τη λαθροχειρία της σε βάρος εκείνων οι οποίοι πραγματικά αγωνίστηκαν για την ολοκλήρωση αυτού του χρήσιμου έργου.

Οι παραμορφωτικοί φακοί ανήκουν στα αζήτητα της Ιστορίας κ. Τατούλη !

Τέλος για τις απαράδεκτες ύβρεις και την φρασεολογία απώλειας ψυχραιμίας και του ελλείμματος παιδείας, που εξαπέλυσε ο κ. Περιφερειάρχης στον επικεφαλής της παράταξης μας, όταν αποκάλυψε τις προαναφερθείσες αλήθειες, του δηλώνουμε απλά αυτό που βγαίνει μέσα από την λαϊκή σοφία «εκ στόματος κοράκου κρα εξελεύσεται ».

Ευτυχώς κ. Τατούλη που στο χρόνο που συμπράξαμε πολιτικά, δεν μπολιαστήκαμε με τις δικές σας «διοξίνες». Ευτυχώς !!!

Η ακατανόητη αντίδραση στην εκφορά της αλήθειας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου πέρα από την ανυπαρξία έστω και ψήγματος Δημοκρατικής συμπεριφοράς και πολιτικής ευπρέπειας, υποδηλώνει ότι στη σκέψη του και στο μυαλό του κυκλοφορούν ακόμη πολλά φαντάσματα!

Και αυτή είναι η δυστυχία του!!!

Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση