GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Γίνεται η δίκη για την έκδοση Μπόμπολα στην Κύπρο...

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα (μεσημέρι Δευτέρας) η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών, στον 5ο όροφο του Εφετείου Αθην...

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα (μεσημέρι Δευτέρας) η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών, στον 5ο όροφο του Εφετείου Αθηνών, για το θέμα της έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα στην Κύπρο.

Την έκδοση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και προέδρου της Ηλέκτωρ έχουν ζητήσει οι κυπριακές αρχές για το σκάνδαλο με τις μίζες στους ΧΥΤΑ του νησιού.

Από την πλευρά του ο κ. Μπόμπολας συνοδεύεται από τα δύο παιδιά του και τους μάρτυρες του, τον συνεταίρο του κ. Α. Καλλιτσάντση και το στέλεχος της Ηλέκτωρ κα Β. Νιάτσου.

Το επιχείρημα της πλευράς Μπόμπολα, για να αποτρέψει την έκδοση στην Κύπρο, είναι ότι τα όποια αδικήματα έχουν τελεστεί στην Ελλάδα και για αυτό η εκδίκασή τους πρέπει να γίνει στη δική μας χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση