GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «κατάρα» του Αμβρόσιου στον Φίλη για τα θρησκευτικά...

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής άφησε άναυδους όσους τον άκουσαν λέγοντας χα...


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος μιλώντας στους πιστούς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής άφησε άναυδους όσους τον άκουσαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».
Όπως μετέφεραν  αυτήκοοι μάρτυρες στο κήρυγμα Αμβρόσιου, συνέχισε με την κατάρα στους άθεους, λέγοντας: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν»
"Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου", είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση