GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάκκαρη συνεχίζει την προέλασή της στην Κωνσταντινούπολη

Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Su-wei Hsieh με ...


Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε την Su-wei Hsieh με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Istanbul Cup!
Θα είναι ο πρώτος της προημιτελικός σε WTA διοργάνωση, αφού το Istanbul Cup ανήκει στην κατηγορία International του WTA Tour και τα χρηματικά του έπαθλα φτάνουν τα 250.000 δολάρια.
Η Μαρία ήταν τρομερή και στον σημερινό της αγώνα, απέναντι στην 30χρονη και πολύ έμπειρη Hsieh, Νο81 στην παγκόσμια κατάταξη και άλλοτε Νο23! Συνεχίζει την πορεία της με 4 πλέον νίκες στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά) και χωρίς χαμένο σετ.
Επιπλέον, οι δύο τελευταίες νίκες της, οι οποίες σημειώθηκαν μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, ήρθαν απέναντι σε τενίστριες από το Top 100! Χθες απέκλεισε τη Νο1 στο ταμπλό και Νο34 στην παγκόσμια κατάταξη, Anna Karolina Schmiedlova. Σήμερα πέτυχε την 3η Top 100 νίκη στην καριέρα της.
Πλέον η Μαρία θα περιμένει την αναμέτρηση της Danka Kovinic (Νο5 στο ταμπλό και Νο60 στον κόσμο) με τη Tsvetana Pironkova (No97 στον κόσμο), για να μάθει την αντίπαλό της στα προημιτελικά της Κωνσταντινούπολης.
Εκτός από τις μεγάλες νίκες της, που της δίνουν και εξίσου μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, η Μαρία έχει εξασφαλίσει και νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη, χάρη στις επιτυχίες της στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της είσοδο στο Top 120 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ακόμα και αν δεν κερδίσει άλλο παιχνίδι στο τουρνουά της Τουρκίας, μπορεί να φτάσει μέχρι και το Νο117 του κόσμου.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως διεκδικεί τον πρώτο τίτλο για Ελληνίδα τενίστρια στο tour της WTA μετά από 8 περίπου χρόνια, αφού τον τελευταίο τον είχε κερδίσει η Λένα Δανιηλίδου, το 2008 στο Χόμπαρτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση