GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ακόμα ντροπή της δημοσιογραφίας...

Σήφης Πολυμίλης Μια ακόμα ντροπή της δημοσιογραφίας...Δυστυχώς έχουμε ευθύνη και εμείς που αφήσαμε την ΕΣΗΕΑ να τη διαχειρίζονται εκλεκτο...

Σήφης Πολυμίλης
Μια ακόμα ντροπή της δημοσιογραφίας...Δυστυχώς έχουμε ευθύνη και εμείς που αφήσαμε την ΕΣΗΕΑ να τη διαχειρίζονται εκλεκτοί των κομματικών μαγειρείων και παραμάγαζων και βολεμένοι συνταξιούχοι επαγγελματίες συνδικαλιστές.
Μπορεί να μην έχουμε καμιά σχέση με τις αντιλήψεις των λογοκριτών του πειθαρχικού ,αλλά δια της ανοχής και της απουσίας μας,τους επιτρέψαμε να παριστάνουν τούς κήνσορες και τους τιμητές της δημοσιογραφίας.
( Και μια μικρή, πικρή προσωπική ιστορία.Κλήθηκα κάποτε μαζί με άλλους δημοσιογράφους και πανεπιστημιακούς για να δημιουργήσουμε ένα παρατηρητήριο τύπου.Μετά από 2-3 συνεδριάσεις ο τότε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ μας είπε ότι το συμβούλιο αποφάσισε να διαλυθούμε γιατί λέει, υποκαθιστούμε το ρόλο του...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση