GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάσταση στο Αιγαίον!

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης Από τους Υπουργικούς και Βουλευτικούς θώκους δεν είναι δυνατόν να λυθούν τα μέγιστα προβλήματα που δημιουργ...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης

Από τους Υπουργικούς και Βουλευτικούς θώκους δεν είναι δυνατόν να λυθούν τα μέγιστα προβλήματα που δημιουργούν οι τούρκοι στο Αιγαίον Πέλαγος!

Η δημιουργία των εχθρικών και κατακτητικών τάσεών τους δεν είναι ούτε πρόσφατη ούτε τυχαία. Είναι βαθειά μελετημένη και εκτελείται βάσει σχεδίου. Στόχος τους η διχοτόμηση του Αρχιπελάγους και η εκμετάλλευση των γεωπολιτικών πλεονεκτημάτων και του ορυκτού πλούτου.

Οι παραβιάσεις στο Αιγαίον Πέλαγος είναι πολλές και ανήθικες και εκτός Διεθνών κανονισμών. Όμως οι θρασύτατοι τούρκοι δεν υπολογίζουν Διεθνές Δίκαιον, αλλ’ εμπαίζουν τους πάντες και τα πάντα. Και εμείς είμεθα απολύτως άβουλοι και αδιάφοροι και άτολμοι, μπροστά στις ποδοπατήσεις που καθημερινώς μας κάνουν και μας έχουν φέρει σε πλήρην ταπείνωσην και οικονομικήν εξαθλίωσην.

Είμεθα Κράτος που υποστηρίζει την εδαφικήν του ακεραιότητα;; Πάνω από τουρκικόν έδαφος διήλθεν πρίν χρόνια πολεμικόν αμερικανικόν και αμέσως οι τούρκοι σε έντονον ύφος διεμήνησαν στην Αμερικανικήν ηγεσίαν να μη ξανασυμβεί γιατί θα το καταρρίψουν. Προσφάτως κατέρριψαν ρωσικό αεροπλάνον χωρίς να έχει εισέλθει στα τουρκικά εδάφη όπως υποστηρίζουν οι δράστες.

Αυτοί οι θρασείς παραβιάζουν τον εναέριον και θαλάσσιον χώρον της Ελλάδος καθημερινώς πλειστάκις και επί πολλές δεκαετίες!! Πως αντιδρούμεν; Απλούστατα συνοδεύομεν τα πλοία τους που φθάνουν μέχρι το Σούνιον και αποκαλούμεν την ποδοπάτησην και την ανυπαρξίαν μας ως Κράτος, «αβλαβή διέλευσην». Δεν είναι καθόλου αβλαβής. Είναι εξόχως βλαβερή αλλά οι κατά περίπτωσην κυβερνώντες δεν αντιδρούν. Υπήκουν φαίνεται σε έξωθεν εντολές!!

Εκτός των παραβιάσεων έχομεν και «δεσμεύσεις» τεραστίων θαλασσίων εκτάσεων του Αρχιπελάγους για δήθεν πραγματοποίησην ασκήσεων!!! Γιατί δεν τις πραγματοποιούν στην θάλασσαν του Μαρμαρά;;

Τώρα με την προσφυγικήν κρίσην την οποίαν διαχειρισθήκαμεν ήκιστα καλώς από εδαφικής πλευράς, μας έφεραν πλοία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίον!! Τι προσφέρουν;;; Τίποτα. Στοχεύουν τους Ρώσους!!

Η Ελλάδα να προστατεύσει το Αρχιπέλαγος, να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, κάτι που δεν έπραξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για να μη χάσουν την Εξουσίαν!! Και να προστατεύσει τα σύνορά της θαλάσσια και εναέρια και χερσαία!!

Καλήν Ανάστασην στο Αιγαίον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση