GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση

Βέβαιος ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση” εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος...

Βέβαιος ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση” εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN International, επισημαίνοντας πως σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού, υπογραμμίζοντας ότι “η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη”.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση. “Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις”, δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.

“Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών, τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία.

“Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

2 σχόλια

  1. Πάλι ψεύδη είπε ο Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΞΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ
    Το δίλλημα ενός ‘’δεξιού’’ πατριώτη.
    Τελειώνοντας το 2009, ο κάθε σοβαρός και φιλόνομος δεξιός πρέπει να υπέστη πολλαπλά κομματικά εγκεφαλικά. Ο Καραμανλής της ‘’διαφάνειας’’ παρέδωσε στις 4 του Οκτωβρίου το κράτος της πιο ΒΡΩΜΙΚΗΣ και άθλιας ρεμούλας και χρεοκοπίας. Το ‘’πάρτι, στις 7 του Μάρτη’’ μετεβλήθη σε περίοδο μετεμφυλιακού κολαστηρίου.

    Κι ύστερα, αφού ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ τη νόμιμη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Σαμαράδες, Παυλόπουλοι , Βενιζέλοι, Τσίπρες και αναρχοδεξιοφασίστες ΝΑΖΙ όλων των βαθμίδων διαφθοράς και εγκλημάτων, επέπεσαν σαν κτηνώδη όρνια πάνω στο δύσμοιρο λαό της πατρίδας μας.
    ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ????

    Όταν λές ακροδεξιός Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Χουντικό Λαδά, από τον ακροδεξιό Καμμένο,( όπως γράφουν τόσοι και τόσοι βουλευτές) τους φασίστες του Μιχαλολιάκου , τον Καρατζαφέρη και τα πουλέν του , τον Ψωμιάδη με όλη τη βορειοελλαδίτικη ΦΑΡΑ των Γεωργιανών εξωπεταγμάτων του Πούτιν, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος?

    Όταν λές Σαμαράς σήμερα,
    σε τι διαφέρει από τον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο, το Μητσοτακέϊκο, ? τον Καρατζαφέρη?
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς.
    Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο…αντάρτικο; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.
    Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;
    Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….
    Τι να κάνει άραγε ο έντιμος και φιλόνομος κεντροδεξιός, που βλέπει όλη αυτή τη κομματική καμαρίλα, της ντόπιας λυματολάσπης των δεξιών τρωκτικών και των συνοδοιπόρων τους, να έχουν πλημμυρίσει κάθε δρόμο και κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

    Κι ύστερα έρχεται και το εγκληματικό φασιστικό κατακάθι του παρακράτους του ‘’κάθε Αβέρωφ-Σαμαρά» και τον προκαλούν και του ζητούν να τους ψηφίσει να τον…ξανασώσουν!!!

    Ποιος σήμερα δεν λυπάται για την κατάντια της πατρίδας μας από την εξωθεσμική και καταστροφική ‘’πατριδοκαπηλία’’ των Σαμαρο-Βενιζελο-Καμμένων ..Τσιπρέων?
    Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι η δεξιά των κοτζαμπάσηδων εξακολουθεί και πίνει το αίμα του λαού μας και σήμερα?
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση