GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Αντόνιο Σανάμπρια

Στην ΑΕΚ έχουν λίγο-πολύ αποφασίσει για το ποιες θέσεις χρήζουν ενίσχυσης και ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει ο Γκουστάβο Πογέτ ή ...


Στην ΑΕΚ έχουν λίγο-πολύ αποφασίσει για το ποιες θέσεις χρήζουν ενίσχυσης και ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει ο Γκουστάβο Πογέτ ή όχι στον πάγκο γίνονται ήδη κινήσεις εν όψει του καλοκαιριού.

Είναι σαφές πως η απόκτηση ενός σέντερ φορ αποτελεί προτεραιότητα και ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ο Αντόνιο Σανάμπρια. Ο 20χρονος Παραγουανός, που φέτος έχει 11 γκολ σε 23 εμφανίσεις στη La Liga, είναι δανεικός από τη Ρόμα στη Χιχόν. Η περίπτωσή του έχει μεγάλες δυσκολίες, καθώς οι εμφανίσεις του στην Ισπανία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να τον αποκτήσουν μόνο δανεικό, μιας και το κόστος αγοράς θα ήταν τεράστιο. Ο Σανάμπρια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 στη Ρόμα, που είναι άγνωστο τι προθέσεις έχει για το μέλλον του.

Για τη θέση του σέντερ φορ ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε τον Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χορζόφ κάνοντας και κάποιες διερευνητικές επαφές με την πλευρά του. Ο 20χρονος Πολωνός θεωρείται εξαιρετική περίπτωση, αλλά ΚΑΙ γι’ αυτή θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα για να προχωρήσει.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλα μεταγραφικά ταξίδια. Άνθρωπος της ΑΕΚ αναμένεται να πάει στην Αυστρία για να δει τον 27χρονο δεξιό εξτρέμ Αλεξάντερ Γκοργκόν, πιθανότατα στον αγώνα της Αούστρια με τη Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη, ενώ ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα πάει στην Αργεντινή μέσα στον Απρίλιο για να κάνει επαφές τόσο με τους Έκτορ Βιγιάλμπα και Εουγκένιο Ισνάλντο, όσο και για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σε αντίθεση με τις υποθέσεις του σέντερ φορ και του τουλάχιστον ενός ακραίου που θα αποκτηθούν, για την ενίσχυση με στόπερ δεν δείχνουν οι «κιτρινόμαυροι» να βιάζονται. Έχουν κάνει έρευνα αγοράς και θα πάρουν τις αποφάσεις τους εν καιρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση