GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα

“Όλοι μαζί ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο επικείμενο συνέδριο πάμε να ανανεώσουμε την παράταξη και να...


“Όλοι μαζί ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρο μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο επικείμενο συνέδριο πάμε να ανανεώσουμε την παράταξη και να κάνουμε και πάλι τη ΝΔ τη μεγάλη και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη της χώρας μας. Να δώσουμε oξυγόνο στην Ελλάδα μας”, δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το πέρας των προσυνεδριακών διαδικασιών εκλογής νέων προέδρων των νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ.

Συνεχάρη, ταυτόχρονα, όσους συμμετείχαν στις διαδικασίες που προηγήθηκαν για την εκλογή προέδρων και μελών στις τοπικές οργανώσεις και για την ανάδειξη των συνέδρων στο 10ο τακτικό συνέδριο, καθώς και όσους συμμετείχαν στη σημερινή διαδικασία για την εκλογή νέων προέδρων των ΝΟΔΕ σε όλη τη χώρα.

Στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κεντρικού τομέα πρόεδρος επανεξελέγη ο Τάσος Εμμανουηλίδης, στη ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα εκλέχθηκε η Πηνελόπη Ράλλη, στη ΝΟΔΕ δυτικού τομέα εκλέχθηκε ο Ηλίας Ζάχαρης, ενώ στη ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Θωμάς Βράνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση