GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν τον θεωρώ πλέον γιο μου"

Ο πατέρας του πασίγνωστου ηθοποιού δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο του. Ο λόγος για τον Κιτ Κάλκιν, πατέρα του ηθο...


Ο πατέρας του πασίγνωστου ηθοποιού δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο του.
Ο λόγος για τον Κιτ Κάλκιν, πατέρα του ηθοποιού Μακόλεϊ Κάλκιν, που έγινε γνωστός, όταν υποδύθηκε τον σκανδαλιάρη πρωταγωνιστή της ταινίας «Μόνος στο σπίτι».
Ο 71χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο τον Ιανουάριο του 2014, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν τον θεωρώ πλέον γιο μου».
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Κιτ Κάλκιν, αφορμή για την μεταξύ τους κόντρα, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Μακόλεϊ πήρε το μέρος της μητέρας του, στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους γονείς του.
«Aντιμετώπισα μόνος το πρόβλημα της υγείας μου, με τη βοήθεια των νοσηλευτών. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα και αναγκάστηκα να εισαχθώ σε κέντρο φροντίδας για ηλικιωμένους», πρόσθεσε ο  Κιτ Κάλκιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση