GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί ο ΣΥΡΙΖΑ‏...

  Με  ομιλία έδωσε το παρών του στο συνέδριο της Νδ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος καταχειροκροτήθηκε...

 
Με  ομιλία έδωσε το παρών του στο συνέδριο της Νδ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος καταχειροκροτήθηκε. Έκανε σύγκριση της πολιτικής του Σύριζα με την πολιτική της ΝΔ ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα από το βήμα του 10ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Στήριξε ανοικτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι είναι ικανός να τα καταφέρει.
Ο κ. Σαμαράς επανέφερε την "πλατφόρμα" που πρέπει να κινηθεί η χώρα καταδικάζοντας την σημερινή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Μία "πλατφόρμα" που υπερασπίζεται φανατικά και που θα έβγαζε την χώρα από τα μνημόνια. Κάνοντας λόγο ότι σήμερα μας ζητούν "κάβα" νέο μνημόνιο και μέτρα. Τα είχαμε όλα προβλέψει, ανέφερε, και έγιναν με τον πιο καταστροφικό τρόπο. Υπερασπίζομαι την χώρα μου και δηλώνω παρών.
Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει, όσο μένει μεγαλώνει ο λογαριασμός τόνισε ο κ. Σαμαράς.
«Ο λαός έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει εκείνα που κτίσαμε με εκείνα που αυτοί που γκρεμίζουν. Έγιναν λάθη στο παρελθόν, είναι αλήθεια, και από εκείνους που κυβέρνησαν και από εκείνους που δεν κυβέρνησαν» σημείωσε.
«Ευθύνονται εκείνοι που δεν έκαναν μεταρρυθμίσεις αλλά και εκείνοι που αντιστάθηκαν σε αυτές. Αυτοί που ενέδωσαν στους πειρασμούς του λαϊκισμού και πρωτοστάτησαν με τους ντουντούκες. Διορθώνουμε τα λάθη μας...»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί αλλά συνέβη» τόνισε.
«Όταν βγάλαμε το περίφημο σποτάκι πολλοί αναρωτήθηκαν μήπως κινδυνολογούσαμε. Σήμερα μου λένε και λίγα τους είπες τότε. Γνωρίζει, πλέον, ο Έλληνας ποιος τους είπε τότε την αλήθεια. Τώρα ο Τσίπρας βλέπει ότι τίποτα δεν του βγαίνει και λέει ότι όλα του πάνε μία χαρά. Καλά του λέει ο Κ. Μητσοτάκης ότι μετακόμισε σε ένα παράλληλο κόσμο. Θέλει να του πούμε και μπράβο που ξαναέφερε την ύφεση, μας πήγε σε capital controls».
Το Σάββατο οι εργασίες έκλεισαν με την ψήφιση του νέου καταστατικού, ενώ για τη συγκρότηση της Πολιτικής Επιτροπής αποφασίστηκε ο συνολικός αριθμός των μελών να είναι 300, 150 αιρετά και 150 μη αιρετά μέλη.

6 σχόλια

  1. ΒΡΕ άντε και γαμήσου καθίκι του κερατά....Τι θες να πεις; ΌΤΙ ΓΑΜΗΣΕΣ όλους τους Ελληνες ; οτι είσαι πίσω από τους 100 Παπασταύρους;; Ότι είχες τα ΜΑΤ ΝΑ ΔΈΡΝΟΥΝ από το πρωί μέχρι το βραδύ ;οτι είχες τον Μπαλτάκο να σου κάνει κώνε με φασίστες;;.... Οτι σαν ΔΗΝΜΟΚΡΑΤΗΣ πήγες και παρέδωσες την πρωθυπουργία !!!!! τι να θυμηθούμε από εσένα ΜΑΛΆΚΑ τον ΑΔΩΝΙ; ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ; ΤΟΝ ΝΤΙΝΌΠΟΥΛΟ; ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΩΤΗ; ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ; ΤΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑ;;;;...ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΉΣΟΥ ΚΕΡΑΤΆ.....ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΙ 100 ΑΧΥΡΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΙ ΣΟΥ , Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΟΥ , Ο ΜΠΑΛΑΤΑΚΟ ΣΟΥ, Ο ΚΡΑΝΙΔΩΤΗΣ ΣΟΥ , Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...Ρε δημοκράτη δεν είχες την τόλμη να πας να παραδόσεις την πρωθυπουργία ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΎΧΗΜΑ;;; ΑΤΎΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΈΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΚΌΜΑ ΜΑΛΆΚΑ ..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράς τα είχε πει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας καταστρέψει.
    Τώρα έχει ένα λόγο παραπάνω ο λαός να διώξει την κυβέρνηση.
    Δεν πάει άλλο χρωστάμε παντού στις τράπεζες στην εφορία στον μανάβη.
    Προτιμώ την παλιά κυβέρνηση του Σαμαρά.

    ΓΙΑΝ. Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε γεια Τσίπρα και Καμμένο.

    game over

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ;

    ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση