GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας  του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» «Τρέχουμε… τα νέα σας!»  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Cli...

Η Clip News χορηγός επικοινωνίας 
του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»
«Τρέχουμε… τα νέα σας!» 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Clip News AE, κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης, στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας το Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 3 Απριλίου. Επίσης, σύσσωμη η Clip News θα λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!»

Η Clip News καλύπτει τις ανάγκες της διοργάνωσης, προσφέροντας υπηρεσίες αποδελτίωσης από τα έντυπα, το Internet, τα Social Media, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Επίσης, η εταιρεία θέλοντας να προωθήσει το πνεύμα του αθλητισμού χορηγεί τη συμμετοχή των εργαζομένων της στο Μαραθώνιο. Με σύνθημα «Τρέχουμε… τα νέα σας!» εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας θα λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, που αποτελεί πλέον θεσμό. Είναι μεγάλη μας τιμή που συνδράμουμε σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και είναι μεγάλη μας χαρά που την προσπάθεια αυτή τη στηρίζουν έμπρακτα και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας,» δήλωσε ο πρόεδρος της Clip News, Αργυριάδης Θεόφιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση