GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών στη Eurovision

Στη Στοκχόλμη θα πραγματοποιηθεί η Eurovision για το 2016. Ο μουσικός διαγωνισμός θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου στη Σουηδία, ενώ τηλ...


Στη Στοκχόλμη θα πραγματοποιηθεί η Eurovision για το 2016.

Ο μουσικός διαγωνισμός θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου στη Σουηδία, ενώ τηλεθεατές από όλη την Ευρώπη -αλλά και τον κόσμο- θα παρακολουθήσουν το λαμπερό event που θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Αυτός πλέον θεωρείται και λόγος ανησυχίας, καθώς ο φόβος για τρομοκρατικό χτύπημα μετά από όσα έχουν συμβεί στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο, είναι κάτι περισσότερο από ορατός. Οι διοργανωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να παίρνουν τα μέτρα τους.

Η EBU (Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Παρακολουθούμε αυτές τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης με μεγάλο ενδιαφέρον και είμαστε σε στενή επαφή με τον τηλεοπτικό φορέα υποδοχής και τις αρμόδιες αρχές, ως συνήθως, μέχρι την εκδήλωση. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές. Η ασφάλεια της εκδήλωσης είναι η κορυφαία προτεραιότητα όλων μας. Για προφανείς λόγους, δεν μπορούμε να πούμε σε λεπτομέρειες των ειδικών μέτρων ασφαλείας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση