GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Lanes γυρίζει σελίδα με νέα εταιρική ταυτότητα

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσιάζει η Lanes, με βασικό της μήνυμα ότι “η ζωή είναι όμορφη όταν σε συμπληρώνει ο καλύτερός σου εαυ...


Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσιάζει η Lanes, με βασικό της μήνυμα ότι “η ζωή είναι όμορφη όταν σε συμπληρώνει ο καλύτερός σου εαυτός”. Η προβολή της ξεκίνησε ήδη δυναμικά μέσω της καινούργιας διαφημιστικής της καμπάνιας.
Στόχος της Lanes είναι να συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας, προβάλλοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Η εταιρεία γυρίζει σελίδα, φιλοδοξώντας να γίνει συνοδοιπόρος όλων όσων χρειάζονται δύναμη και ενέργεια στη διάρκεια μίας απαιτητικής ημέρας.
Το βασικό στοίχημα της Lanes, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη νέα διαφημιστική της καμπάνια είναι να κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη, με σύνθημα: “έχει τη λύση για κάθε μας ανάγκη”. Τα προϊόντα της βρίσκονται διαρκώς κοντά μας και προσφέρουν ευεξία, ενίσχυση, τόνωση, ενέργεια και ομορφιά!
Χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Lanes είναι η Lanes Running Team, και σκοπός της να προάγει τη σωματική και πνευματική μας υγεία και ευεξία. Να μας εμπνεύσει, βάζοντας την άσκηση στο κεντρικό κάδρο της καθημερινότητάς μας.
Τα Lanes βρίσκονται κοντά μας από το 1981. Στα 34 χρόνια εμπειρίας μας προσφέρουν μία μεγάλη οικογένεια προϊόντων, σχεδιασμένη να ταιριάζει στις ανάγκες ζωής και διατροφής του σύγχρονου Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση