GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "αόρατη χούντα" και το μόνο όπλο μας...

Nicolas Markatos Το 1967 χάσαμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη ζωή μας, υπόδουλοι μιας χούντας με όπλα ,διώξεις , βασανιστήρια... Ήταν όμω...

Nicolas Markatos

Το 1967 χάσαμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη ζωή μας, υπόδουλοι μιας χούντας με όπλα ,διώξεις , βασανιστήρια...
Ήταν όμως μπροστά μας και μπορούσες να τη πετροβολήσεις ( αν και πολύ λίγοι έκαναν , λυπάμαι να πω, 'του ¨Έλληνα ο σβέρκος κτλ για να παρηγοριόμαστε! )
Σήμερα και πάλι δεν έχουμε έλεγχο της ζωής μας αλλά και της 'δημοκρατίας' μας που κατάντησε παράσταση με μαριονέτες και που οι 'κυβερνώντες' το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απαγγέλουν επικοινωνιακά ( και μάλιστα με θυμό για είναι πιο πειστικοί ) τα γνωστά 'ηρωικά και πένθιμα '.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται 'αλλού' και οι ζωές μας ανατρέπονται λες και φταίμε οι πολλοί για το 'χαβαλέ' της μεταπολίτευσης .Με κανένα τρόπο δεν μπορεί ο πολίτης να συμμετέχει σε αυτή τη δημοκρατία.
Και το κακό ακόμα περισσότερο , ο έλεγχος είναι αόρατος και είναι παντού. Τότε τον έβλεπες τον αστυνόμο και έστριβες γωνία! Τώρα από ποιόν να φυλαχτείς? Δυστυχώς το μόνο ίσως όπλο μας , η υπεύθυνη δουλειά μας , δεν είναι καν ενεργοποιημένο. Η διοικούσα τάξη , όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και οι εκατοντάδες διορισμένοι , δεν ξέρει τίποτα από δουλειά. Για αυτό είμαι απαισιόδοξος. Ελπίζω να πέφτω τελείως έξω , γιατί αλλοιώς τα παιδιά μας θα βιώσουν ακόμα χειρότερη 'αόρατη χούντα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση