GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδική έκθεση "No Portraits" στο Booze Cooperativa

Ένα διαφορετικό εγχείρημα με ζωγραφική & εγκατάσταση από τις 15 Απριλίου Οι εκθέτες Αστερίου Δημήτρης, Βασιλικός Στέλιος και Μικά...


Ένα διαφορετικό εγχείρημα με ζωγραφική & εγκατάσταση από τις 15 Απριλίου

Οι εκθέτες Αστερίου Δημήτρης, Βασιλικός Στέλιος και Μικάλεφ Γιώργος, με διαφορετικές αφετηρίες-βιώματα-καταβολές-πορείες-σταθμούς ο καθένας συνυπάρχουν μέσα από τα έργα και τις εγκαταστάσεις σε αυτή την εικαστική παράσταση- πράξη στον πολυχώρο Booze Cooperativa στο κέντρο της Αθήνας. Το εγχείρημα λειτουργεί ως μια άσκηση καταγραφής προσωπικής ανάγκης, ως ένας συσχετισμός συνειρμών, μνήμης και επικοινωνίας.

Συνομιλίες και σιωπές σε πολλαπλά επίπεδα, συνθέσεις αδρών και εύθραυστων σχεδίων, γραμμές μολυβιών, επαλείψεις χρωμάτων, μεγέθη και σχήματα, κατασκευές οριοθετούν και ορίζουν την μη προσωποποιημένη αφήγηση ως αθέατη προτροπή- παρουσία χωρίς εμμονές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Απριλίου στις 20.30 στο χώρο BaseGallery και θα διαρκέσει μέχρι τις 04 Μαΐου.

Info

Εγκαίνια: 16/04, 20:30

Διάρκεια: 15/04- 4/05

Ώρες Λειτουργίας: 12.00- 22.00

Είσοδος: Ελεύθερη

Booze: BaseGALLERY

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, τηλ. 211 4053733

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση