GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Prince βρέθηκε νεκρός στο ασανσέρ - Σήμερα η νεκροψία

Συγκλονισμένος και αποσβολωμένος ο κόσμος – διάσημοι και απλοί φαν – περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροψίας στη σορό ...


Συγκλονισμένος και αποσβολωμένος ο κόσμος – διάσημοι και απλοί φαν – περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροψίας στη σορό του Prince, o οποίος βρέθηκε την Πέμπτη νεκρός από φιλικό του πρόσωπο, μέσα στο ασανσέρ του προσωπικού του στούντιο που είχε στο σπίτι του, στη Μινεάπολη της Μινεσότα.
Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει ένα πρώτο φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του διάσημου καλλιτέχνη, που βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ και εκατομμύρια θαυμαστές του "πρίγκηπα της ποπ", που έφυγε σε ηλικία μόλις 57 ετών.
Ο ξαφνικός θάνατος του τραγουδιστή ήρθε δύο εβδομάδες την ολιγόωρη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, λόγω γρίπης όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα. Μάλιστα, στην τελευταία του συναυλία στην Ατλάντα στις 14 Απριλίου, βγήκε στη σκηνή και ζήτησε εκ των προτέρων συγνώμη από τους θεατές, γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Η κατάστασή του επιδεινώθηκε όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία.Το αεροπλάνο έκανε επείγουσα προσγείωση και ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο στο Μολίν του Ιλινόι. Αφού νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του. Δύο μέρες αργότερα, στις 16 Απριλίου,ο Prince έκανε πάρτυ στο σπίτι του, το Paisley Park.
Ο Prince - Prince Rogers Nelson όπως ήταν το πλήρες όνομά του - είχε κερδίσει επτά βραβεία Grammy, ενώ είχε βραβευθεί και με Οσκαρ για το τραγούδι του «Purple Rain» στην ομώνυμη ταινία του 1984.
Ο σούπερ σταρ μουσικός συνδύασε ήχους από την R & B , soul και hip-hop για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ήχο. Στη διάρκεια της 40χρονης καριέρας του πούλησε περισσότερους από 100 εκατ. δίσκους.
Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1978 με τίτλο For Yoυ, ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τον δεύτερο δίσκο του με τίτλο Prince το 1979.Ολόκληρη την δεκαετία του '80 ήταν ο πρίγκιπας της ποπ μουσικής με τεράστιες επιτυχίες όπως το Kiss και το When doves cry. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση