GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένιφερ Λόπεζ για μια selfie της: Εδώ είμαι... κοντόχοντρη

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν καλεσμένη στο σόου «The View» και εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές ότι αισθάνεται παχουλή. Και ενώ η πλειοψηφία τω...


Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν καλεσμένη στο σόου «The View» και εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές ότι αισθάνεται παχουλή.
Και ενώ η πλειοψηφία των γυναικών θα σκότωνε για να έχει ένα σώμα σαν της J.Lo, η ίδια δεν είναι ευχαριστημένη με τις αναλογίες της και θεωρεί ότι είναι «κοντόχοντρη».

Η βραβευμένη με Grammy ντίβα έκανε το παραπάνω σχόλιο όταν είδε στο βίντεο γουόλ μια selfie της, στην οποία θεώρησε πως είχε μερικά κιλά παραπάνω.
«Εδώ είμαι λίγο παχουλή όπως μπορείτε να δείτε», σχολίασε κάνοντας τις οικοδέσποινες, Ράβερ Σιμόν και Γούπι Γκόλντμπεργκ, να σηκωθούν και να αναφωνήσουν:
«Θέλεις να σου δείξω πώς είναι μία παχουλή; Έτσι είναι η παχουλή, εντάξει Τζένιφερ; Αυτό δεν είναι πάχος», είπαν στη Λατίνα σταρ.
Η 46χρονη ανακάλεσε και εξήγησε γελώντας πως αυτό που εννοούσε ήταν πως το σώμα της δεν παραμένει σταθερά τόσο λεπτό όσο σε κάποιες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram.
«Όταν εμφανίζομαι στο σόου στο Λας Βέγκας αδυνατίζω αλλά μόλις σταματάω αρχίζω να τρώω και παχαίνω πάλι. Δεν παίρνω πολύ βάρος αλλά αρκετό για κάποιον που χορεύει. Συνήθως έχω σκαμπανεβάσματα 7 με 8 κιλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση