GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Ευνοείσαι σε δημόσιες σχέσεις, μικρές μετακινήσεις κι επιμόρφωση (κυρίως αν γεννήθηκες από τις 28...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ
Ευνοείσαι σε δημόσιες σχέσεις, μικρές μετακινήσεις κι επιμόρφωση (κυρίως αν γεννήθηκες από τις 28/3 έως και τις 5/4). Τακτοποιείς βήμα βήμα οικονομικά ζητήματα. Διαχειρίσου έξυπνα τη νευρικότητα / υπερένταση, εσύ της 2-3-4/4. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί,  αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 13/4.
ΤΑΥΡΟΣ
Επένδυσε στην επικοινωνία, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 6/5 έως και τις 11/5. Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για μια βελτίωση στα επαγγελματικά, έτσι ώστε να νιώσεις ουσιαστικά καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και διαχειρίσου με στωικότητα κάθε εκνευριστική κατάσταση, ιδίως αν έχεις γενέθλια στις 17-18-19/5.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ομορφαίνεις και έχεις τον τρόπο να κερδίζεις σε κάθε κατάσταση, γιατί εκπέμπεις γοητεία και γιατί παράλληλα η τύχη είναι με το μέρος σου, ειδικά αν γεννήθηκες από τις 28/5 έως και τις αρχές Ιουνίου. Ωστόσο, η σύγχυση, τα μπερδέματα και τα διλήμματα σε ταλαιπωρούν, αν έχεις γενέθλια στις 2-3/6. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 29/5.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι, γνωριμίες, συλλογικοί χώροι και συμπτώσεις αποτελούν έννοιες συνυφασμένες με την υποστήριξη των στόχων σου αυτήν την εποχή, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 8/7 έως τις 13/7 κι εφόσον φροντίζεις ν’ απευθύνεσαι στο σωστό άνθρωπο στη σωστή στιγμή. Οι κινήσεις σου αποδεικνύονται εύστοχες, εφόσον έχεις γενέθλια στις 19-20-21/7. Έκτακτες αλλαγές,  απρόοπτα έξοδα, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 15/7.
ΛΕΩΝ
Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, επαφή με γνωριμίες, αλλά και συλλογικούς χώρους αποτελούν ατού της εποχής, εφόσον διαχειριστείς με μαεστρία και στόχευση κάθε ευκαιρία, ώστε να προωθήσεις τα πάσης φύσεως αιτήματά σου- κυρίως αν γεννήθηκες στις πρώτες 7 μέρες του Αυγούστου. Η θέση του Άρη μάλλον ταλαιπωρεί με αφορμές εκνευρισμού ή με προβλήματα εσένα που έχεις γενέθλια στις 20-21-22/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποχή σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες, τις ιδέες, κάθε έκφανση επικοινωνίας,  αλλά και τη γνώση που έχεις έως τώρα αποκτήσει, ώστε να κυνηγήσεις μ’ αισιοδοξία τα όνειρά σου σε κάθε επίπεδο δράσης – κυρίως εφόσον γεννήθηκες από τις 8/9 έως και τις 13/9-. Σύγχυση, μπερδέματα, προβλήματα και διλήμματα σε ταλαιπωρούν, αν έχεις γενέθλια στις 4-5/9. Η έννοια της μεθόδου μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί κι εντάσεις,  απότομες αλλαγές, αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 31/8.
ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις προσφέρουν ανάσα αισιοδοξίας και χαράς κυρίως σ’ εσένα που έχεις γενέθλια στις πρώτες 8 μέρες του Οκτωβρίου. Κυνήγησε τα όνειρά σου, τόσο στα επαγγελματικά- οικονομικά, όσο και στα προσωπικά ζητήματα. Η εύνοια καλύπτει ακόμα και θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις. Διαχειρίσου έξυπνα τη νευρικότητα / υπερένταση, εσύ της 5-6-7/10. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί,  αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 16/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή μπορεί να δώσει περισσότερα σε εσένα που έχεις γενέθλια από τις 8/11 έως και τις 13/11, εφόσον διαχειριστείς έξυπνα το κομμάτι της επικοινωνίας, με κεντρικό άξονα τη συμπόρευση και την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων σε κάθε προβληματισμό. Διαχειρίσου έξυπνα τη νευρικότητα / υπερένταση, εσύ της 19-20-21/11. Θυμήσου πως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, αρκεί να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος για να βρεθεί ο πιο εύστοχος τρόπος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούνιος στρέφει το βλέμμα κυρίως σε θέματα που προκύπτουν σε σημαντικές για εσένα προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Τακτοποιώντας εκκρεμότητες μπορείς να τα πας καλά, κυρίως εσύ που γεννήθηκες στις πρώτες 7 ημέρες του Δεκεμβρίου. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί κι εντάσεις,  αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 30/11. Σύγχυση, μπερδέματα, προβλήματα και διλήμματα σε ταλαιπωρούν, αν έχεις γενέθλια στις 4-5/12. Υπομονή και  μέθοδος μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δημιουργική σκέψη κι επικοινωνία αποτελούν ατού της εποχής για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 6/1 έως και τις 11/1. Συντονισμός στη δράση και στρατηγικές συμμαχίες φέρνουν αποτελέσματα, για εσένα της 17-18-19/1. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί κι εντάσεις που ανατρέπουν το πρόγραμμα,  αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της 13/1.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Χαρά της ζωής, διασκέδαση, αισιοδοξία, υλοποίηση επιθυμιών, έρωτας, τύχη και δημιουργικότητα αφορούν ως έννοιες τώρα κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 27/1 έως και τις 4/2. Το χαμόγελο μπορεί βεβαίως να προέλθει από διαδικασίες που σχετίζονται με τα παιδιά ή με την επιχειρηματική δράση. Διαχειρίσου με μαεστρία τον εκνευρισμό  / την υπερένταση, αν γεννήθηκες στις 16-17-18/2.
ΙΧΘΥΕΣ 
Θετικό για την εβδομάδα μπορεί να θεωρηθεί το ατού της επικοινωνίας προς πάσα κατεύθυνση με τις ανάλογες θετικές προεκτάσεις και τα αποτελέσματα που επιθυμείς, αν γεννήθηκες από τις 6/3 έως και τις 11/3. Δύσκολες μάλλον διαφαίνονται οι μέρες για εσένα της 2-3/3 από την άποψη προβληματισμών, εκνευρισμών, καθυστερήσεων και διλημμάτων που σε ταλαιπωρούν. Αλλαγές (στο χώρο / στην οικογένεια) είναι βεβαίως πιθανές για εσένα που έχεις γενέθλια γύρω στις 5/3. Η έννοια της μεθόδου μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Απρόοπτα έξοδα, εκνευρισμοί κι εντάσεις,  αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες αφορούν εσένα της  27/2.

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση