GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτή η Ευρώπη, να πάει στο... διάβολο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Δεν έχουν περάσει 10 ημέρες, όταν στα συντρίμμια της Απελευθερωμένης Παλμύρας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Δεν έχουν περάσει 10 ημέρες, όταν στα συντρίμμια της Απελευθερωμένης Παλμύρας γιορτάστηκε η...
αντιναζιστική νίκη των λαών (9 Μάη 1945) και αποδόθηκε φόρος τιμής και μνήμης στους νεκρούς για την Παλμύρα της Ζηνοβίας (Αυτή είναι η Συρία των Σελευκιδών, του Μ. Αλεξάνδρου!).
Η ιστορική Παλμύρα, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, για τον ΟΗΕ, ήταν υπό τον έλεγχο των "εξεγερμένων εκδημοκρατιστών" της "αραβικής άνοιξης", από τον Μάη του 2015 μέχρι πριν λίγες ημέρες.
Εκεί, στην απελευθερωμένη Παλμύρα, είχαν "φυτέψει" 180.000 εκρηκτικούς μηχανισμούς, κάθε είδους φονικές νάρκες και όπλα μαζικής καταστροφής, οι φονιάδες μισθοφόροι του χαλιφάτου, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την πρόσβαση των κατοίκων στις καλλιέργειες τους και την πείνα να θεριεύει -οι "πολιτισμένοι" της δύσης, μαζί κι η Ελλάδα, συνεχίζουν το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, μέχρι να τον "εκδημοκρατίσουν".
Έτσι εργάστηκαν νυχθημερόν οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αποναρκοθέτησης και το "International mine-clearing Center"
Στην επίσημη καταγραφή των φονικών κι απαγορευμένων όπλων, όπως οι νάρκες διασποράς (καθώς περιέχουν δεκάδες βομβίδια), που εξουδετερώθηκαν στην Παλμύρα, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι πολεμικές βιομηχανίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.
Απολύτως "φυσιολογικό", αν και δεν θα απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ και συνεπώς την διεθνή κοινή γνώμη, αφού η δύση που από την έναρξη της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας -εδώ και πέντε χρόνια- επιθυμεί διακαώς να "εκδημοκρατίσει" τη χώρα και να απομακρύνει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ".
Οι "πολιτισμένοι" ηγέτες της Ε.Ε. έκαναν καλές μπίζνες με το χαλιφάτο και με το λαθρεμπόριο του ορυκτού πλούτου (κυρίως πετρέλαιο) της Συρίας από το χαλιφάτο, μέσω του καθεστώτος Ερντογάν, πλούτιζαν την κρατική πολεμική τους βιομηχανία. Ταυτοχρόνως, με την επικρατήση της "αραβικής άνοιξης", όπως συνέβη με τη Λιβύη, θα είχαν στην κατοχή τους και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
"Μ' ένα σπάρο, δύο τρυγόνια", όπως λέει κι λαϊκή ρήση...
Και τα κροκοδείλια δάκρυα... της Federica Mogherini, δεν πείθουν παρά αυτούς που θέλουν να πειστούν.
Σ' αυτό το κερδοφόρο σπορ πρωτοστατούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις της λεγόμενης "ευρωπαϊκής αριστεράς", ή "κεντροαριστεράς", όπως η Γαλλία κι η "έκπληξη" είναι η Ιταλία του Matteo Renzi.*
Στα ΜΜΕ και φυσικά στις γραφίδες των δημοσιογράφων, ποτέ δεν έγινε μια αναφορά στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες εκπαίδευαν του φονιάδες της ISIS! (video). Ένα πέπλο ένοχης σιωπής εξάντλησε αυτό το συνταρακτικό γεγονός.
Μια αναδρομή στα δημοσιοποιημένα στοιχεία πολεμικών βιομηχανιών, μας παρουσιάζει την Ιταλία μεταξύ των πρώτων χωρών, ίσως κατέχει την πρώτη θέση, στην παγκόσμια παραγωγή κι εξαγωγή των απαγορευμένων Anti-Personnel Mine (Apm).
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως η Ιταλία, μαζί με άλλες 162 χώρες, έχουν υπογράψει τη Διεθνή Συνθήκη για την απαγόρευση των βομβών διασποράς, αλλά είναι στην πρώτη θέση παραγωγής κι εξαγωγής των απαγορευμένων βομβών.
Τι υποκρισία!
Με δημόσια (κρατική) και τραπεζική χρηματοδότηση, τρεις είναι η ιταλικές εταιρίες παραγωγής κι εξαγωγής -μόνο με κρατική εξουσιοδότηση- απαγορευμένων βομβών, αλλά και συμβατικών ναρκών.
Οι εταιρίες είναι: Valsella και Misar, με έδρα την Μπρέσια κι η Tecnovar, με έδρα το Μπάρι.
 
Σε μια Ευρώπη της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, της λιτότητας, της κατάργησης εργασιακών δικαιωμάτων κι ελευθεριών, το κεφάλαιο αυξάνει τα κέρδη του.
Σε μια Ευρώπη που η ιδιωτική τράπεζα (ΕΚΤ) έχει την ιδιοκτησία του "ευρώ" κι ο Ντράγκι καλεί τις κυβερνήσεις να μειώσουν μισθούς, για να διασωθεί το δικό τους ευρώ, το κεφάλαιο αυξάνει τα κέρδη του.
Ένα Εργοστάσιο Παραγωγής Χρέους! για τους λαούς και μια κερδοφόρα επιχείρηση για τους ηγέτες πλασιέ εμπόρων όπλων!


Αυτή είναι η Ευρώπη το 2016... μας αξίζει, ή καλύτερα να τη στείλουμε στο διάβολο;

* Σχετικά για τον Ιταλό πρωθυπουργό Ρέντζι:

Σχετικά για την Παλμύρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση