GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιφνιδιαστικό λουκέτο στο ξενοδοχείο Athens Ledra!

Λουκέτο βάζει στο ξενοδοχείο η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Athens Ledra,  προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων σε αυτό αλλά και τη...


Λουκέτο βάζει στο ξενοδοχείο η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Athens Ledra,  προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων σε αυτό αλλά και την απορία των πελατών αφού σύμφωνα με τους εργαζόμενους η πληρότητα είναι 100%.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση έχει ζητήσει την αποχώρηση του προσωπικού αλλά και των πελατών, ενώ οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους έχοντας πραγματοποιήσει επίσχεση εργασίας.
Ήδη η πιστώτρια τράπεζα (Αlpha Bank) έχει προχωρήσει σε δέσμευση των λογαριασμών της εταιρείας, καθώς οι οφειλές της ανέρχονται στα 35 εκατ. ευρώ., ενώ οι εργαζόμενοι είναι όπως οι ίδιοι δηλώνουν, απλήρωτοι από τα μέσα Μαρτίου.
Το εμβληματικό ξενοδοχείο Athens Ledra κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1980 από τον Γεώργιο Παρασκευαΐδη.  Ύστερα από τον θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 2007, ο έλεγχος του ξενοδοχείου περιήλθε στην οικογένεια Παρασκευαΐδη, ενώ το 2013 ολοκληρώθηκε η τριακονταετής διαχείριση της μονάδας από την αμερικανική αλυσίδα Ledra Marriott.
Ωστόσο τη μετονομασία - το 2014- του ξενοδοχείου σε Athens Ledra τη διαδέχεται λίγους μήνες αργότερα η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 της ΑΣΤΥ, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείο, η οποία στη συνέχεια απεσύρθη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση