GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ που νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό!

Δείτε την απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς και τα πελώρια χαμόγελα των παικτών της Ένωσης. Η ΑΕΚ παίζοντας καλύτερα...


Δείτε την απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς και τα πελώρια χαμόγελα των παικτών της Ένωσης.
Η ΑΕΚ παίζοντας καλύτερα από τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, νίκησε με 2-1 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας για τη σεζόν 2015-2016. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, τόνισε πως θέλει καλύτερο ποδόσφαιρο και δήλωσε πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να κοιτάξουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας. Μας αξίζει ένα καλύτερο ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ενώ για την κατάκτηση του κυπέλλου τόνισε:
"Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και Θεία Δίκη να σου δίνει το κύπελλο ο Γκιρτζίκης. Εμείς ήμασταν καλύτεροι και το θέλαμε πολύ. Όταν το παιχνίδι παίζεται 50-50 όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Εμείς το αξίζαμε και το πήραμε και είναι μία επιβράβευση για τους οπαδούς μας που πέρασαν πολλά τα τελευταία χρόνια".

Πριμ-μαμούθ!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα μοιραστούν πριμ 1.000.000€ για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση