ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βενιζέλος: Βρίσκεστε στην κυβέρνηση εκβιάζοντας την ιστορία

Share it:

"Το ζήτημα της Ελλάδας είναι πρωτίστως πολιτικό. Είναι το γεγονός ότι βρίσκεστε στην κυβέρνηση εκβιάζοντας την ιστορία και αυτό εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να τραβήξει πολύ" είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη βουλή, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 

"Αντί για κατάργηση μνημονίου φτάνουμε στο τρίτο και τώρα στο τέταρτο μνημόνιο. Αντί για μονομερείς ενέργειες ως προς το χρέος, εκλιπαρείτε για μια δήλωση" τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση σημείωσε: "Έχετε συνείδηση της βλάβης που προκαλέσατε και, προκαλείτε στην οικονομία και το επίπεδο εθνικής ισχύος; Έχετε συνείδηση των κωμικοτραγικών ανακολουθιών σας;"

"Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο σας κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης; Πρώτο σενάριο: Μέτρα και άλλα μέτρα, και πάλι μέτρα. Σενάριο δεύτερο: Βλέποντας και κάνοντας σε βάρος του τόπου αρκεί να μείνετε στην εξουσία έναντι παντός τιμήματος. Σενάριο τρίτο: Να παίξετε και πάλι εν ου παικτοίς.

Παιχνίδι με θεσμούς, παιχνίδι με εθνικά θέματα, παιχνίδι με το νόμισμα" επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος.

"Αυτό δεν είναι ζήτημα οικονομίας αλλά δημοκρατίας και κράτους δικαίου . Σας προειδοποιώ: μην αποτολμήσετε κάτι τέτοιο" πρόσθεσε. 

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση την κατηγόρησε ότι έχει εγκλωβιστεί στην υπαρξιακή της αντίφαση και είπε χαρακτηριστικά: "Έχετε όμως δυστυχώς εγκλωβίσει και τη χώρα σε ένα εθνικό αδιέξοδo. Η χώρα χρειάζεται να ελπίσει και εσείς την απειλείτε και την τρομάζετε για να έχετε δήθεν πολιτική αφήγηση παραμονής στην εξουσία".

 "Η χώρα χρειάζεται να ενωθεί και εσείς την διχάζετε. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο όταν χάνουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι κυβερνήσεις πέφτουν υπό το βάρος της κοινής κατακραυγής" υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος. 

 

 

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση