GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Το νόμο για τον κόφτη και το υπερταμείο έγραψαν οι δανειστές

Ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε την απουσία τόσο του πρωθυπουργού όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ προέβη...

Ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε την απουσία τόσο του πρωθυπουργού όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ προέβη και σε μία "αποκάλυψη" - όπως τη χαρακτήρισε.

«Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο που η ελληνική κυβέρνηση δεν άλλαξε τίποτα από το κείμενο του κόφτη και δεν είναι δικαιολογία το να πάρουμε τη δόση. Δεν εμπιστεύονται τη χώρα στο εξωτερικό και από εδώ και πέρα έθεσαν την περιουσία μας και τους μισθούς μας υποθήκη ώστε να είμαστε εντάξει με τους στόχους», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε για την κριτική που ασκείται στο κόμμα του από το ΚΚΕ λέγοντας πως η Ένωση Κεντρώων δεν είναι μνημονιακό κόμμα και πως θα έπρεπε από το 2009 να γίνουν μεταρρυθμίσεις, όπως οι αλλαγές στους μισθούς των βουλευτών και την κατάργηση διπλών και τριπλών συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση