GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ της ΕΡΤ για την επίσκεψη Πούτιν!

Σωτήρης Τζούμας   Μεταδίδει από το πρωί η ΕΡΤ την επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν στο Αγιο Όρος.. Αλλά μπροστά στον πλούτο της εικόνας είναι...

Σωτήρης Τζούμας 
Μεταδίδει από το πρωί η ΕΡΤ την επίσκεψη του Προέδρου Πούτιν στο Αγιο Όρος.. Αλλά μπροστά στον πλούτο της εικόνας είναι τόσο φτωχά και άσχετα τα λογια των παρουσιαστών .. Δεν ξέρουν τί λένε... Το Πρωτάτο το αποκαλούν Καθολικό του Αγίου Όρους και τον Πρωτεπιστάτη τον αποκαλούν και τον γράφουν στο σούπερ ... Επιστάτη !!!
Δεν ξέρετε τί να πείτε;
Μη μιλάτε!!! Έλεος!
Όταν μεταδίδει η ΕΡΤ μπαλέτο φωνάζετε τον κ. Κωστάλα που τα ξέρει ... Όταν έχουμε EUROVISION φωνάξετε ειδικούς... Εδώ δεν μπορούσατε να φωνάξετε δύο ανθρώπους που να ξέρουν τα στοιχειώδη;; ΕΛΕΟΣ!!

1 σχόλιο

  1. NAI ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΩΤΟ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΑΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΣΩΣΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΕ ΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση