GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τομ Χανκς: Είμαι απόλυτα ηλίθιος

Ο Τομ Χανκς παραδέχτηκε ότι είναι "απόλυτα ηλίθιος" που ακολουθούσε μια μη υγιεινή διατροφή όταν ήταν νεότερος, κάτι που του...


Ο Τομ Χανκς παραδέχτηκε ότι είναι "απόλυτα ηλίθιος" που ακολουθούσε μια μη υγιεινή διατροφή όταν ήταν νεότερος, κάτι που του κόστισε στο να εμφανίσει διαβήτη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε αποκαλύψει το 2013 ότι είχε διαγνωσθεί με διαβήτη τύπου 2.
Σήμερα, ο 59χρονος σταρ, μιλώντας στο Radio Times, δήλωσε σχετικά: "Αποτελώ μέρος της τεμπέλικης αμερικανικής γενιάς που χόρευαν τυφλά στα πάρτι και τώρα βρίσκουν τους εαυτούς τους με ασθένειες. Ήμουν παχύς. Με έχετε δει στις ταινίες μου οπότε ξέρετε πως ήμουν. Ήμουν απόλυτα ηλίθιος. Πίστευα ότι θα μπορούσα να το αποφύγω αν αφαιρούσα  τα ψωμάκια από τα τσιζμπεργκερ. Λοιπόν, χρειάζεται και κάτι παραπάνω από αυτό", τόνισε λέγοντας ότι ελπίζει να νικήσει την ασθένεια.
"Ο γιατρός μου, μου λέει ότι αν καταφέρω να χάσω κιλά και να φτάσω σε ένα συγκεκριμένο στόχο, δεν θα έχω πια διαβήτη τύπου 2".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση