GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκησε τον καρκίνο και τώρα κυνηγά εγκληματίες!

Κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο δυο φορές και τώρα, από σερβιτόρα, είναι κυνηγός επικυρηγμένων! Ο λόγος που έκανε αυτή τη στροφή στη ...


Κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο δυο φορές και τώρα, από σερβιτόρα, είναι κυνηγός επικυρηγμένων! Ο λόγος που έκανε αυτή τη στροφή στη καριέρα της, είναι για να ξεπληρώσει το χρέος των 800.000 δολαρίων από τα νοσήλια.

Η Shanda Zapata από το Κολοράντο των ΗΠΑ, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας από 5 έως 17, κυνηγά εγκληματίες τα τελευταία τρία χρόνια και παραδέχεται πως είναι κάτι επικίνδυνο. "Με έχουν πυροβολήσει, με έχουν μαχαιρώσει, έμποροι ναρκωτικών μου πετούσαν βελόνες σαν το παιχνίδι, μου έχουν επιτεθεί πιτ μπουλ...", λέει η 35χρονη στο Barcroft Media. "Δε ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες... Κάθε μέρα, μπορεί να είναι και η τελευταία σου εν ζωή", σημειώνει.  

"Φιλάς τα παιδιά σου, χωρίς να ξέρεις αν θα είναι η τελευταία φορά που θα τα δεις. Αλλά αν κάτι απειλεί τη ζωή μου, τότε δε θα διστάσω να πυροβολήσω και δεν εννοώ απλά να τον τραυματίσω. Θα είναι για να σκοτώσω", δηλώνει η δυναμική γυναίκα. 

Η Zapata διαγνώσθηκε με καρκίνο του εντέρου όταν ήταν 19 ετών ενώ η ασθένεια επέστρεψε όταν έκλεισε τα 31 και όπως δηλώνει, από την περιπέτεια αυτή "έγινα πιο δυνατή".

"Έχασα τα πάντα και τώρα έμεινα με ένα τεράστιο χρέος. Αλλά τώρα, είμαι εκεί έξω και κυνηγώ τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες...". 

 

 

 

   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση