GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάψευση από τον Πέτρο Μηλιαράκη για το "Πράττω"

Από τον δικηγόρο κ. Πέτρο Μηλιαράκη, λάβαμε το ακόλουθο e-mail: Λόγω απουσίας μου, μόλις σήμερα, έχω πληροφορηθεί ότι έχετε αναρτήσει κε...

Από τον δικηγόρο κ. Πέτρο Μηλιαράκη, λάβαμε το ακόλουθο e-mail:

Λόγω απουσίας μου, μόλις σήμερα, έχω πληροφορηθεί ότι έχετε αναρτήσει κείμενο με θέμα: "Κύριε Κοτζιά, θα μας πείτε για τη Συρία και το "Πράττω";"
Το κείμενο αυτό προωθήθηκε και στο blog: «Λόγιος Ερμής».
Συντάκτης του κειμένου αυτού είναι η κα.Μαργαρίτα Ισιδώρου. Ως προς το κείμενο αυτό, κατά το μέρος που δεν με αφορά το αντιπαρέρχομαι πλήρως. Ωστόσο κατά το μέρος που με αφορά η κα.Ισιδώρου επάγεται τα εξής: "Κύριε Πέτρο Μηλιαράκη, ως νομικός, πιστεύεται(ε) ότι είναι σύννομη η λειτουργία του "σωματείου" "Πράττω"; Αναμένοντας και εδώ είμαστε...μήπως υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;"
Η αναφορά αυτή στο πρόσωπό μου σε σχέση με την προηγούμενη παράγραφο (που φέρεται να ήμουν υποψήφιος βουλευτής με τη «Λαϊκή Ενότητα» και ταυτοχρόνως Γραμματέας του «Πράττω»), συνιστούν αφενός ευθεία προσβολή στο πρόσωπο μου ως ανθρώπου, επιστήμονα και ενεργού πολίτη και αφετέρου βάλουν κατά του κύρους των δημοσιευμάτων Σας.
Δεν έχω πρόθεση να αποδώσω δόλο (!) στην κα.Ισιδώρου, αλλά βαρύτατη αμέλεια(!), καθόσον θα έπρεπε να έχει πληροφορηθεί ότι από το "ΠΡΑΤΤΩ'" έχω αποχωρήσει όχι μόνο ως Γραμματέας αλλά και ως Μέλος από τον Ιανουάριο του 2014! Έκτοτε δε, ουδεμία σχέση διατηρώ με το συγκεκριμένο «εγχείρημα».
Παρακαλώ η δήλωσή μου αυτή, με τη ρητή επιφύλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, να αναρτηθεί αμελλητί, προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και για την αξιοπιστία των όσων από Υμάς προβάλλονται και δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την επιμέλειά Σας.
Με Τιμή
Πέτρος Ι. Μηλιαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση