GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώτος γάμος μεταξύ γυναικών στην Κύπρο!

Τελέστηκε χθες στη Λάρνακα της Κύπρου, ο πρώτος «γάμος» μεταξύ δύο γυναικών μετά την ψήφιση του Νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης. Οι δύο γυ...

Τελέστηκε χθες στη Λάρνακα της Κύπρου, ο πρώτος «γάμος» μεταξύ δύο γυναικών μετά την ψήφιση του Νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δύο γυναίκες είχαν ετοιμάσει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και θεώρησαν ότι έπρεπε να πάνε στο Δημαρχείο πιστεύοντας ότι θα τελέσουν πολιτικό γάμο. Ωστόσο τις ενημέρωσαν για τις πρόνοιες της νομοθεσίας και τις έστειλαν στο κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, λίγα μέτρα πιο μακριά.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ οι υπάλληλοι αιφνιδιάστηκαν καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για την τελετή και έτσι βρήκαν έναν χώρο στην αίθουσα του αρχείου τον οποίο διακόσμησαν με ένα ανθοδοχείο που μετάφεραν από ένα γραφείο και λίγα κεριά.

Μάρτυρας στη τελετή ήταν μια Κύπρια δικηγόρος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά με τις δύο γυναίκες να αποχωρούν αγκαλιασμένες. Θα παραμείνουν στη Κύπρο για λίγες μέρες για διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση