GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουκέτες από τη Συρία εξερράγησαν κοντά στο τουρκικό αεροδρόμιο Γκαζίαντεπ

Δύο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από το έδαφος της Συρίας έπεσαν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Γκαζίαντεπ, μιας μεγάλης πόλης στη νότια...


Δύο ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από το έδαφος της Συρίας έπεσαν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Γκαζίαντεπ, μιας μεγάλης πόλης στη νότια Τουρκία, σε απόσταση περίπου 40 χλμ. από τα σύνορα, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.
Μία από τις ρουκέτες έπεσε στον κήπο ενός συγκροτήματος κατοικιών για τους υπαλλήλους του αεροδρομίου Ογκουζελί του Γκαζίαντεπ και η άλλη σε ένα άδειο οικόπεδο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, σύμφωνα με το Dogan.
Πολλά πυρά ρουκετών, που αποδίδονται από τις τουρκικές αρχές στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, έχουν πλήξει φέτος τη μεθοριακή πόλη Κιλίς. Σπάνια, ωστόσο, οι ρουκέτες φθάνουν σε τόσο βάθος μέσα στο τουρκικό έδαφος: το αεροδρόμιο του Γκαζίαντεπ απέχει περίπου 40 χλμ. από τα σύνορα με τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση