GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύζυγος χώρισε τη γυναίκα του λίγες ώρες μετά το γάμο τους!

Αντί να ζήσει τις χίλιες και μια νύχτες, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Γιατί μια νύφη από τη Σαουδική Αραβία, είδε τον γάμο της να καταρ...


Αντί να ζήσει τις χίλιες και μια νύχτες, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Γιατί μια νύφη από τη Σαουδική Αραβία, είδε τον γάμο της να καταρρέει, λίγες μόλις ώρες μετά την τελετή. Κι αυτό γιατί, όπως γράφει το gulfnews, όταν το νιόπαντρο ζευγάρι αποσύρθηκε στη γαμήλια σουίτα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας δεξίωσης στη Jeddah, έγινε η ανατροπή. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατενθουσιασμένη νύφη, άρχισε να στέλνει μηνύματα σε συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα αντί να δώσει τη προσοχή της στον σύζυγό της κάτι που εξόργισε σε τέτοιο βαθμό τον τελευταίο, που δε δίστασε να της ζητήσει διαζύγιο!

"Ο γαμπρός προσπάθησε να έρθει κοντά στη γυναίκα του, αλλά έπαθε σοκ όταν είδε ότι εκείνη τον αγνοούσε και δεν ανταποκρινόταν στα καλέσματά του", ανέφερε ένας συγγενής στην τοπική εφημερίδα, Al Watan. "Μάλιστα, όταν εκείνος τη ρώτησε αν οι φίλοι της ήταν περισσότερο σημαντικοί από αυτόν, η νύφη απάντησε θετικά", συμπλήρωσε. 

Η απάντηση εξόργισε τον άντρα, ο οποίος εγκατέλειψε τη συζυγική εστία, βάζοντας τέλος στον σύντομο κοινό τους βίο. Πάντως, αν και ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεσή τους, προσπάθησε να συμβιβάσει και τις δυο πλευρές, ο άντρας ήταν ανένδοτος.

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση