GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μασάζ... αιδοίου: Η νέα «τρέλα» που σαρώνει στις ΗΠΑ και τη Βρετανία

Το μασάζ αποτελεί μία σίγουρη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο για την αντιμετώπιση του στρες όσο και για την καταπολέμηση διαφόρων μυοσκ...

Το μασάζ αποτελεί μία σίγουρη και αποτελεσματική θεραπεία τόσο για την αντιμετώπιση του στρες όσο και για την καταπολέμηση διαφόρων μυοσκελετικών προβλημάτων.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο είδος μασάζ, που θέτει έναν πολύ πιο... προσωπικό στόχο από την χαλάρωση και την ανακούφιση των μυών.

Το «γιόνι» είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε γυναίκες και εκτελείται από έναν επαγγελματία μασέρ (ή μασέζ) που εστιάζει τις μαλάξεις του αποκλειστικά στην περιοχή του αιδοίου. Εξάλλου και το ίδιο το όνομα του μασάζ προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη για την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, παρόλο που μερικές γυναίκες φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του μασάζ (το κόστος του οποίου αγγίζει τα 400 ευρώ ανα συνεδρία), ο βασικός σκοπός του «γιόνι» δεν είναι αυτός. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το εν λόγω μασάζ βοηθά τις γυναίκες να «γνωρίσουν» τις ερωτογενείς τους ζώνες (κάτι που μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερο σεξ) αλλά και να ξεπεράσουν συναισθηματικά τραύματα, όπως έναν χωρισμό.

Η διαδικασία του «γιόνι» ξεκινά με ένα σύντομο μασάζ σε όλο το σώμα, που ωστόσο εστιάζει στις ερωτογενείς ζώνες όπως το στήθος και το εσωτερικό μέρος των μηρών. Στη συνέχεια, ο μασέρ προχωράει στην περιοχή του αιδοίου, πραγματοποιώντας ειδικές μαλάξεις από τα χείλη προς το εσωτερικό, ενώ παράλληλα καθοδηγεί την γυναίκα ώστε να εκτελεί ασκήσεις αναπνοής, για τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας.

Σύμφωνα με την Isis Phoenix, μία σεξολόγο που ειδικεύεται στο μασάζ «γιόνι» στις ΗΠΑ, η αίσθηση απελευθέρωσης που βιώνει μία γυναίκα επιτρέποντας σε έναν άγνωστο επαγγελματία μασέρ να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα μπορεί από μόνη της να αποτελέσει μια θεραπευτική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση