GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το... σήκωσε (πάλι) στη Γερμανία η Μπάγερν

Με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μετρίασε η Μπάγερν την πίκρα του αποκλεισμού από την Ατλέτικο. Οι Βαυροί πέρασαν 2-1 απ...


Με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μετρίασε η Μπάγερν την πίκρα του αποκλεισμού από την Ατλέτικο. Οι Βαυροί πέρασαν 2-1 από την έδρα της Ίνγκολσταντ και σήκωσαν την «σαλατιέρα» για τέταρτη συνεχή σεζόν. 

Και τα δύο γκολ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Audi Sportpark» πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Το πρώτο με πέναλτι στο 15’ και το δεύτερο με πλασέ ύστερα από ασίστ του Αλόνσο στο 32’. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Χάρτμαν από την άσπρη βούλα στο 42’. 

Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή. Η Γκλάντμπαχ πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή στην έδρα της κόντρα στην Λεβερκούζεν και αγκάλιασε την 4η θέση . Kι αυτό γιατί η Σάλκε αυτοκτόνησε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, που ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά 1-1 μέσα στην «Veltins Arena». 

Τεράστιο «διπλό» για την Ντάρμσταντ στο Βερολίνο, καθώς νίκησε 2-1 την Χέρτα, η οποία βλέπει και την 4η θέση να μοιάζει πλέον με άπιαστο όνειρο. Αντί να ξεμπερδέψει, παρέμεινε μπλεγμένη η Χόφενχαϊμ, που ηττήθηκε από το υποβιβασμένο Αννόβερο 1-0. Τεράστια νίκη για την Άιντραχτ με σκορ 1-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ στην Φρανκφούρτη. 

Έτσι, η Βέρντερ η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στην Κολωνία θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Άιντραχτ για να παραμείνει στην κατηγορία. Με το ενάμισι πόδι στην Β΄ κατηγορία είναι η Στουτγκάρδη, που είδε την Μάιντζ να γυρίζει το ματς και να φεύγει με μεγάλο «διπλό» 2-1 χάρη στο οποίο σκαρφάλωσε στην 5η θέση και κοιτάζει ξανά το Europa.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση