GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εφιάλτης που στοιχειώνει τον Κέβιν Κόστνερ

Ο μεγαλύτερος φόβος κάθε ηθοποιού, πρωτοεμφανιζόμενου και καθιερωμένου, είναι το "σεντόνι", να ξεχάσουν δηλαδή ξαφνικά τα λό...


Ο μεγαλύτερος φόβος κάθε ηθοποιού, πρωτοεμφανιζόμενου και καθιερωμένου, είναι το "σεντόνι", να ξεχάσουν δηλαδή ξαφνικά τα λόγια τους μπροστά στο κοινό που τους παρακολουθεί. 
Από αυτό άγχος δεν ξεφεύγει κανείς – ούτε καν ο Κέβιν Κόστνερ. Τι και αν είναι διάσημος και πολυβραβευμένος; Ακόμα και τώρα ο Κόστνερ βλέπει στον ύπνο του το ίδιο όνειρο, ότι ξεχνά τα λόγια του. 
Σε ερώτηση του People "πότε είδες τελευταία φορά το ίδιο όνειρο", ο χολυγουντιανός σταρ απαντά:
"Είμαι σε μια παράσταση και δεν ξέρω καμία από τις ατάκες. Και ο κόσμος λέει «Δεν είσαι έτοιμος! Πώς μπόρεσες να μας το κάνεις αυτό;». Και σκέφτομαι «Γαμ…το, δεν παίζω σε αυτή την παράσταση!». Ίσως επειδή προσπαθώ να έχω πάντα τον έλεγχο για να πηγαίνουν τα πράγματα καλά στη ζωή μου". 
Ο Κόσντερ αποκάλυψε ακόμα ότι – παρόλο που τόσες δεκαετίες έχει παρευρεθεί σε εκατοντάδες γκαλά και απονομές βραβείων, αγχώνεται κάθε φορά που πρέπει να μιλήσει σε πολύ κόσμο. ″Δεν μου είναι εύκολο. Ίσως το παίρνω πολύ σοβαρά, αλλά πάντα αισθάνομαι πως πρέπει να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους″ είπε χαρακτηριστικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση