GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Ίσως να έχουμε συμφωνία καλύτερη από αυτή που περιμένουμε - ΒΙΝΤΕΟ

Αισιόδοξος για συμφωνία με τους δανειστές στις 24 Μαΐου εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στο δελτίο ...


Αισιόδοξος για συμφωνία με τους δανειστές στις 24 Μαΐου εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αlpha.

«Θα έχουμε συμφωνία. Ίσως η συμφωνία να είναι καλύτερη από αυτή που περιμένουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επεσήμανε ότι «πάμε για ένα δεσμευτικό, προς τους δανειστές, οδικό χάρτη σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του χρέους, με τρεις δέσμες μέτρων».

Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να μπουν πλαφόν ώστε «ό,τι και να συμβεί τις επόμενες δεκαετίες να μην πληρώνουμε παραπάνω από τις δυνατότητες της χώρας».  

Ο κ. Δραγασάκης υποστήριξε ότι μετά την αξιολόγηση θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανάκαμψη και την επάνοδο σε τροχιά ανάπτυξης. «Μπορεί ορισμένα από τα μέτρα που νομοθετούμε τώρα να μην χρειαστεί να τα πάρουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας» τόνισε μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση