GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! Ποιος (γνωστός) εκδότης αναλαμβάνει πρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Κινητικότητα σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, σε σχέση με...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Κινητικότητα σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr, σε σχέση με τα διοικητικά του Ολυμπιακού. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο να οριστεί πρόεδρος της ΠΑΕ ένα άλλο πρόσωπο που θα επιλεγεί από τον Βαγγέλη  Μαρινάκη. 

Αυτή η κίνηση συζητείται στο πλαίσιο αφενός αντιμετώπισης των δικαστικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από το καλοκαίρι του 2015 και αφετέρου ιεράρχησης των επιχειρηματικών προτεραιοτήτων του Β. Μαρινάκη ο οποίος παραμένει βεβαίως κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου, 70%, των μετοχών της ΠΑΕ και φυσικά η ψυχή της ομάδας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή, εφόσον προχωρήσει ο σχεδιασμός, το επικρατέστερο πρόσωπο είναι ένα όνομα που προέρχεται από τον εκδοτικό χώρο.

Πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος εκδότης της οικονομικής εφημερίδας "Αξία", προχώρησε  τα τελευταία χρόνια, ως φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού, και στην έκδοση της  αθλητικής εφημερίδας "Γαύρος" της οποίας παραμένει εκδότης. Λόγω της μεγάλης αγάπης και αφοσίωσής του στον Ολυμπιακό θεωρήθηκε το καταλληλότερο πρόσωπο για την αποστολή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση