GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟ το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ θα παρουσιαστεί στο αφιέρωμα για τον Ανδρέα Παπανδρέου;;

Tasos Kourkoutas Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει στην Βουλή εκδήλωση αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου! Ζήτησε μάλιστα υλικό από το...

Tasos Kourkoutas
Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση θέλει να κάνει στην Βουλή εκδήλωση αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου! Ζήτησε μάλιστα υλικό από το ΠΑΣΟΚ.
Γιατί δεν ζητάνε από τον συγκυβερνήτη Καμμένο. Έχει δημοσιεύσει πλούσιο υλικό στο βιβλίο του, όπου περιγράφει τον Ανδρέα ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη.
Για τους νεότερους, το “Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη” είναι ένα πολυσέλιδο παραλήρημα βλακείας. Στο σπουδαίο αυτό σύγγραμμα, ο Καμμένος αποφαίνεται ότι πίσω από την τρομοκρατική δραστηριότητα στην Ελλάδα βρίσκεται… το ΠΑΣΟΚ. Στις παράνοιες του βιβλίου είναι και "οι διασυνδέσεις με τον διαβόητο τρομοκράτης Κάρλος που δολοφονήθηκε από την KGB". Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, φυσικά ο Κάρλος ήταν μία χαρά ζωντανός.
Αυτά και περαστικά σας.

2 σχόλια

  1. Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ‘’’ΕΓΡΑΨΕ’’ Ο ΠΑΝΟΣ

    Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» (1992) όπου υποστήριζε τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», κάτι που ωστόσο δεν απεδείχθη μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.

    Το βιβλίο μάλιστα αυτό έχει έρθει εσχάτως στην επικαιρότητα μετά από το εξώδικο που έστειλε στον Καμμένο ο Γεώργιος Γεωργαλάς, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, την περίοδο της χούντας, στο οποίο ισχυρίζεται ότι αυτός είχε γράψει το εν λόγω βιβλίο για λογαριασμό του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά για το οποίο δεν πληρώθηκε ποτέ.
    «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς, για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γεωργαλάς στο εξώδικό του και ο κ. Καμμένος απάντησε καταθέτοντας μηνύσεις.

    Παρά την απήχηση που φαίνεται να έχει σε κάποια μερίδα του πληθυσμού (όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις) πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγορούν για ανευθυνότητα και λαϊκισμό και ότι επενδύει στη συνωμοσιολογία «για να ανεβάσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του».
    Δεν είχε διστάσει μάλιστα μέσα στη Βουλή, όταν ακόμα ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, να χαρακτηρίσει τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων».
    Ως προς τον οικονομικό προσανατολισμό του κόμματός του αρνείται ότι θέλει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, αλλά όπως λένε οι πολιτικοί του αντίπαλοι «το πρόγραμμά του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στη δραχμή, αλλά στην ολοκληρωτική καταστροφή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ .. Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ?
    =========================

    31/5/2010 ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

    ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ…1989!!! ΛΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΙΔΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ !!!

    Aπάντηση τoυ Π Καμμένου για την βίλα της πεθεράς τoυ στην Iκαρία


    "Βίλα ούτε είχα ούτε έχω στην Ικαρία.
    Πληρώνω όταν μένω με τα παιδιά μου στά ενοικιαζόμενα της πεθεράς μου που διαφημήσατε και σας στέλνω όλα τα παραστατικά νόμιμες αποδ.κ.τ.λ.
    Δέν έβγαλα καμία επιδότηση όπως σας αποδεικνύω γιατί πέραν του οτι δεν το επιτρέπω στην ηθική μου όταν το έχτισε όταν το αγόρασε ημιτελες το 1989 όταν κατέθεσε τον φάκελλο δέν γνώριζα ούτε την γυναίκα μου ούτε την πεθερά μου κυβέρνηση δε ήταν το ΠΑΣΟΚ...
    Βλέπε παραστατικά.
    Μετά το δημοσίευμα απαίτησε και έγινε έλεγχος όπως προβλέπεται απο επιθεωρητές και σας στέλνω τα φύλλα ελέγχου.
    Είμαι σίγουρος οτι θα τα αναρτήσετε με τον παρακάτω σύνδεσμο για να βοηθήσετε και μπλόκερ της παραμεθορίου και θα στείλετε και ποιός έκανε την αποστολή.
    Οταν τα βάζεις με υψιλόβαθμους της λέσχης μπίλτεμπεργκ σάν τον Βουρλούμη ο πόλεμος είναι γνωστός.
    Στη διάθεση σας
    Ευχαριστώ
    Πάνος Καμμένος βουλευτής
    Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010
    http://troktiko.blogspot.gr/2010/05/o-o-i.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση