GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΡΑΞΗ τη νύχτα στη Βουλή με Πολάκη, Άδωνη, Λοβέρδο!

Άγριο επεισόδιο με απειλές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς λίγο πριν τα μεσάνυκτα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υ...

Άγριο επεισόδιο με απειλές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς λίγο πριν τα μεσάνυκτα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Στον καυγά πήρε μέρος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο βήμα ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Πολάκη επαναλαμβάνοντας ότι θα απολογηθεί για τις πράξεις του σε ότι αφορά το ΚΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις ΜΕΘ στην Δικαιοσύνη. «Το γνωρίζετε κ. Πολάκη ότι έχετε πράξει κακούργημα και θα λογοδοτήσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο αναπληρωτής υπουργός δεν άφησε ασχολίαστες τις βολές Γεωργιάδη. Ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και κατηγόρησε με τη σειρά του τους προκάτοχους του της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλα διαφθοράς στο ΚΕΛΠΝΟ αναφέροντας και το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε. Κατηγόρησε τον υπουργό ότι δεν μπορεί να μιλά για ηθική όταν εκείνος χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα για να μπει στο υπουργικό συμβούλιο και αναφερόμενος εκ νέου στην υπόθεση με το ΚΕΛΠΝΟ είπε: «Πήρατε τους φακέλους των γιατρών. Ο Υπουργός δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Αυτό που έκανες είναι για φυλακή. Αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνουμε εμείς όταν έρθουμε. Σας το λέω να ζήσετε την ελευθερία σας όσο προλαβαίνετε. Δεν σας γλιτώνει κανείς ούτε οι μαγκιές σας».

Τα όσα είπε ο κ. Πολάκης προκάλεσαν την αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος προς τον κ. Πολάκη: «Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για μένα! Δεν φτουράς εδώ! Είσαι ΕΚΟΦίτης».
«Εμένα δεν θα μου κουνάς το χέρι. Το χεράκι σου να το κουνάς αλλού» απάντησε ο κ. Πολάκης και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Λίγο μετά, με παρέμβαση του προεδρεύοντα, το επεισόδιο έλαβε τέλος -όπως και η πρώτη ημέρα συζήτησης για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση