GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγραψε ιστορία η Σεβίλλη: Τρίτο σερί Europa League με "θύμα" τη Λίβερπουλ!

Ούτε η Λίβερπουλ κατάφερε να εμποδίσει τη Σεβίλλη να κατακτήσει και φέτος την... αγαπημένη της διοργάνωση, το Europa League, για τρίτη ...


Ούτε η Λίβερπουλ κατάφερε να εμποδίσει τη Σεβίλλη να κατακτήσει και φέτος την... αγαπημένη της διοργάνωση, το Europa League, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Η ομάδα της Ανδαλουσίας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 3-1, σηκώνοντας ξανά την κούπα.

Στο πρώτο μέρος οι “κόκκινοι” του Γίργκεν Κλοπ ήταν πιο δραστήριοι, έχοντας καλές ευκαιρίες, ενώ δικαιούνται να διαμαρτύρονται για τη φάση του 13', όταν ο Καρίσο σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει την παράβαση. Ωστόσο, η Λίβερπουλ έφτασε τελικά στο γκολ με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ του Στάριτζ έξω από την περιοχή στο 35', παίρνοντας το προβάδισμα.

Όμως η... εξαφανισμένη στο πρώτο ημίχρονο Σεβίλλη μπήκε φουριόζα στο δεύτερο, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του, καθώς με τη σέντρα, μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Γκαμεϊρό έγινε αποδέκτης της μπάλας και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Η Λίβερπουλ έμοιαζε πλέον σαν... υπνωτισμένη, με αποτέλεσμα η Σεβίλλη να πετύχει δύο ακόμη τέρματα, με ήρωα τον Κόκε, που σκόραρε στο 64' με “ξερό” σουτ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Βιτόλο, και στο 70' με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από καραμπόλα.

Οι παίκτες του Γίργκεν Κλοπ παρέμειναν... υπνωτισμένοι, χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν σοβαρά τη Σεβίλλη, που κράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μέχρι το τέλος το 3-1, γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα από το 1976 που κατακτά τρεις συνεχόμενες χρονιές ευρωπαϊκό τρόπαιο (τότε ήταν η Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Πρωταθλητριών), ενώ έγινε και η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κατακτήσει συνολικά πέντε (!) φορές το Europa League.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά το Champions League του 2005, ενώ πέραν αυτού, έχασε και την τελευταία της ευκαιρία να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση