GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο πληρώθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου από την ΕΡΤ για την Eurovision;

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία του ως παρουσιαστής αλλά και την αμοιβή που πήρε από την ΕΡΤ ...


O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία του ως παρουσιαστής αλλά και την αμοιβή που πήρε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσει το αφιέρωμα στη φετινή Eurovision.
Ο τραγουδιστής, που έχει πάρει τρεις φορές μέρος στο διαγωνισμό (το 1996 με το «Μόνο Για Μας», το 2002 με τους One και το «Gimme» και το 2005 με το «Έλα Έλα»), παρουσίασε δύο εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, στις οποίες προβλήθηκαν οι φετινές συμμετοχές.
«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παρουσιάσω τις δύο εκπομπές και πήγαν και καλά. Δεν πήρα καμία αμοιβή και δεν το συζήτησα καν! Αυτό το πράγμα ήταν κάτι που έκανα για το κέφι μου», είπε στους δημοσιογράφους ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει ξανά χρέη παρουσιαστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση