GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ευχαριστήριος λόγος της Καρντάσιαν σε βραβείο: Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω!

Πριν λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν είχε την τιμή να βραβευτεί για την ... συνεισφορά της στα μέσα μαζικής δικτύωσης με το ειδικό βραβε...


Πριν λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν είχε την τιμή να βραβευτεί για την ... συνεισφορά της στα μέσα μαζικής δικτύωσης με το ειδικό βραβείο Break The Internet, το οποίο θέσπισαν ειδικά για αυτήν τα Webby Awards.
Σύμφωνα με την οργάνωση, η περσόνα και επιχειρηματίας Κιμ πουλάει τόσο καλά τον εαυτό της μέσα από το διαδίκτυο που της αξίζει βραβείο.
Η Κιμ βραβεύτηκε για τους λογαριασμοί της στα social media που έχουν εκατομμύρια ακόλουθους και τον τρόπο που τους χρησιμοποιεί – ανεβάζοντας δηλαδή συνήθως γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες της. Επίσης, το βιβλίο με 500 selfies της «σάρωσε» σε πωλήσεις, το παιχνίδι της, της έφερε απίστευτα έσοδα και κάθε της φωτογραφία που δημοσιεύεται στο Internet προκαλεί ντόρο.
Η Kim, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, τα είπε όλα μόνο με πέντε λέξεις: «Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω»!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση