GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς είναι η ζωή 10χρονου που ζυγίζει 192 κιλά!

Ο Arya Permana που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι 10 μόλις ετών και ζυγίζει 192 κιλά. Γεγονός που έχει θορυβήσει τους γ...


Ο Arya Permana που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, είναι 10 μόλις ετών και ζυγίζει 192 κιλά. Γεγονός που έχει θορυβήσει τους γονείς του οι οποίοι κρίνουν ότι τα υπερβολικά κιλά απειλούν την υγεία του, όπως σημειώνει η Telegraph. Το νεαρό αγόρι από την Ινδονησία, ακολουθεί πλέον αυστηρή δίαιτα καθώς όχι μόνο το βάρος αποτελεί μείζον θέμα για την υγεία του, αλλά τον εμποδίζει να ζει τη ζωή όπως ένας συνομήλικός του - μετακινείται με δυσκολία κάτι που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το σχολείο.
Ο 10χρονος από το χωριό Cipurwasari, έχει τυλιγμένο γύρω από τη μέση του ένα ύφασμα μιας και οι γονείς του αδυνατούν να βρουν ρούχα στα μέτρα του, αναφέρει το ρεπορτάζ. Πρόσφατα, το παιδί άρχισε να δυσκολεύεται kai στην αναπνοή και για το λόγο αυτό κοιμάται με το κεφάλι του ανασηκωμένο πάνω σε τοίχο - μια συνήθεια που του έχει αφήσει ένα σημάδι στο μέτωπό.
Όπως σημειώνει η Telegraph, αρκετοί Ινδονήσιοι ταξιδεύουν στο χωριό του μικρού, προκειμένου να δουν από κοντά το "πιο παχύ αγόρι του κόσμου", όπως τον χαρακτηρίζουν.
Ο Arya, καταναλώνει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα, αν και η μητέρα του Rokayah, είπε στους δημοσιογράφους ότι έμεινε έκπληκτη όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως ο γιος της είναι απολύτως υγιής έπειτα από ένα πρόσφατο check-up. Της είπαν επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του γιου της και πως δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη για το πώς το παιδί πήρε απότομα τόσο βάρος.
Ο μικρός, γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος, 3,2 κιλά, αλλά έπειτα από δυο χρόνια άρχισε να παίρνει υπερβολικό βάρος, αφύσικο για την ηλικία του. Οι γονείς του υπέθεσαν ότι έπασχε από κάποια διαταραχή, αλλά έμειναν έκπληκτοι όταν οι γιατροί τους καθησύχασαν ότι το παιδί τους είναι απόλυτα υγιές.
Πλέον, ο Arya βρίσκεται σε δίαιτα, καταναλώνοντας μόνο καστανό ρύζι. "Θα ήθελα να δω το γιο μου, να πηγαίνει σχολείο και να παίζει στη γειτονία με τα άλλα παιδιά", εύχεται η 35χρονη Rokayah.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση