GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Μπόνους 20 εδρών στο πρώτο κόμμα αν έχει 40%

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε αναφορά στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο αλλά και τη συνταγματική αναθεώρηση. Μιλώ...


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, έκανε αναφορά στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο αλλά και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πρότεινε «μπόνους 20 εδρών στο πρώτο κόμμα εφόσον λάβει το 40% των ψήφων και 15 εδρών εάν πάρει 30%».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό αύριο Παρασκευή με αντικείμενο τις προτάσεις της κυβέρνησης για συνταγματική αναθεώρηση και αλλαγές στον εκλογικό νόμο.

«Είμαστε καχύποπτοι όσον αφορά το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του κ. Τσίπρα», είπε ακόμα και πρόσθεσε: «Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να συζητήσουμε».

Ακόμα, ήταν θετικός στη διατήρηση του ορίου του 3% για είσοδο στη Βουλή, καθώς διαφορετικά θα υπάρχουν πολλά μικρά κόμματα στη Βουλή, γεγονός που θα περιπλέξει το έργο του κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση