GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ. Πέμπτη 5 μ.μ. στο κοιμητήριο του δήμου Παπάγου

απο τον Αθανασόπουλο Περικλή. Αθήνα 1-6-2016 ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΡΙΟ (Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 5.00 μ.μ). ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...

απο τον Αθανασόπουλο Περικλή.
Αθήνα 1-6-2016


ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΡΙΟ (Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 5.00 μ.μ). ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το τελευταίο αντίο στον φίλο και σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ είναι και θα μείνει στις μνήμες όλων όσων έζησαν τόσο από κοντά όσο και από μακριά το ΠΑ.ΣΟ.Κ , όλων όσων πέρασαν είτε σαν οπαδοί είτε σαν πολιτικοί είτε σαν φίλοι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Ως άνθρωπος, ως φίλος, ως σύντροφος, ως πολιτικός, ήταν πάντα δίπλα σε όλους, και ποτέ δεν μάσησε τα λόγια του στην εξουσία, σε οποιοδήποτε επίπεδο μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, ποτέ δεν διαχειρίστηκε εξουσία , ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, ποτέ δεν άφησε άνθρωπο, σύντροφο, φίλο αβοήθητο οταν είχε πραγματική ανάγκη.

Ως υπεύθυνος των κινητοποιήσεων στο Οργανωτικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ, φρόντιζε πάντα ώστε όλες οι κινήσεις του στις διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα να γινόταν σεβαστές απ’ όλους, η δέ παρουσία του αποτελούσε την εγγύηση και την διασφάλιση της εντιμότητας.
Κανένα παλιό η νέο στέλεχος δεν αντιδρούσε σε εντολή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ σε θέματα διαδικασιών σε όλη την Ελλάδα γιατί ήξεραν ότι τόσο ο ΓΙΩΡΓΟΣ όσο και οι άνθρωποί του δεν δεχόταν «μύγα στο σπαθί τους», εκτελούσαν τις διαδικασίες στο ακέραιο.
Μετά τον θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ίδρυσε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ως κίνηση «σκληρών συντρόφων» άμεμπτου ηθικής μέσα στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, για να μπορεί να παρεμβαίνει στις διαδικασίες με άποψη και να διαμαρτύρεται σε κάθε επιβούλευση του κινήματος και της εξουσίας.
Από το 2013 και μετά , φανερά ενοχλημένος από την κατάντια του ΠΑ.ΣΟ.Κ και από την διαρροή των συντρόφων του σε διάφορες παρατάξεις, δεν ένοιωθε καλά. Ενώ όλοι τον καλούσαν να παρευρεθεί στα διάφορα αριστερά σχήματα, αυτός παρέμενε σιωπηλός ζώντας το δράμα με την υγεία του.
Ξέραμε όλοι ότι δεν είναι καλά, όλοι όμως πιστεύαμε ότι είναι κάτι περαστικό και ως νεότατος ακόμα έχει πολλά να προσφέρει και να υλοποιηθεί το όνειρο του να ξαναδεί ένα μεγάλο και ενωμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δυσαρεστημένος από την συνεργασία του ΠΑ.ΣΟ.Κ με την Ν.Δ.,είχε άγριες κόντρες με τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2013, βλέποντας με συμπάθεια την κίνηση του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Φίλε και σύντροφε ΓΙΩΡΓΟ,
θεωρώ μεγάλη μου τιμή που είχα πραγματοποιήσει κλιμάκια μαζί σου και που με τιμούσες με το νούμερο σου στο κινητό μου.
Τελευταία μας συνομιλία πριν περίπου ένα μήνα…
Έμαθα τα νέα χθες το μεσημέρι κατά τις 13.00 μ.μ, από τον ΓΙΩΡΓΟ (γιο του ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΑΚΗ),
Σήμερα το πρωί πήρα μήνυμα από τον ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΙΟ:
«THN ΠΕΜΠΤΗ 2 IOYNIOY ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ» 

Φίλε και σύντροφε ΓΙΩΡΓΟ, δεν σου ταιριάζουν δάκρυα, οι φίλοι σου και οι σύντροφοι σου είναι υπερήφανοι για σένα..καλό σου ταξίδι…!!!
Το τελευταίο αντίο στο Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ καλούνται να πουν με την παρουσία τους στο κοιμητήριο του ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 5.00 μ.μ., όλοι οι σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπου κι αν βρίσκονται πολιτικα΄σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση