GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΡΟΠΗ! Ο Σπίρτζης κόβει (ύστερα από 55 χρόνια!) και τις κατασκηνώσεις των παιδιών...

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ (που βρίσκονται...

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ (που βρίσκονται στη ΜΑΛΑΚΑΣΑ), ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΝ. (πρωην ΥΠ.Ε.Κ.Α.) κας ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΝ (περίπου 30) ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Υπ. ΥΠ.ΜΕ.ΔΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ....!!!!!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (Υπ.ΥΠ.ΜΕ.ΔΙ. & ΥΠ.ΕΝ.) ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 140 ΑΙΤΗΣΕΙΣ........

ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο κος ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-6-2016, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ !!!!!!

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟI ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση